Παπακωνσταντίνου: Επιστρέφει τη μομφή του Βενιζέλου

05:30 27/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου...
μέσω συνέντευξης του στο "Βήμα της Κυριακής" επιστρέφει τη μομφή του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι τις τελευταίες ημέρες στο υπουργείο Οικονομικών αποδέχθηκε να ενσωματώσει στο Μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό σχέδιο προτάσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ,
τις οποίες δεν είχε συμφωνήσει με την τρόικα...


Στην πρώτη του συνέντευξή του ως υπουργός Περιβάλλοντος υπογραμμίζει ότι πολλές από τις προτάσεις αυτές είχαν συμφωνηθεί σε πρώτο στάδιο πριν από τον ανασχηματισμό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η συμφωνία ενδεχομένως "χάλασε" αμέσως μετά.

"Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις γνωστοποιήθηκαν και συζητήθηκαν με την τρόικα. Πολλές είχαν συμφωνηθεί και ο ανασχηματισμός μας βρήκε στο τελικό στάδιο εξειδίκευσης και συμφωνίας" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης, τονίζει ότι δεν θα εγκαταλείψει την πολιτική, ενώ υπογραμμίζει ότι ο δρόμος για την υπέρβαση της κρίσης "θα είναι μακρύς και δύσκολος".

"Δεν είμαι παντρεμένος με την πολιτική. Έκανα πράγματα και πριν από αυτήν, θα κάνω σίγουρα και όταν την εγκαταλείψω ή με εγκαταλείψει αυτή. Δεν σκοπεύω όμως να σταματήσω σήμερα μετά από αυτή την πορεία. Ναι, θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές εφόσον με επιλέξει το κόμμα μου. Όχι, δεν σκοπεύω να εργαστώ στο εξωτερικό ή σε κάποιον διεθνή οργανισμό" είπε χαρακτηριστικά.
trelokouneli 
Keywords
Τυχαία Θέματα