Παπανδρέου: Προς το παρόν μένω

20:51 27/12/2011 - Πηγή: 24wro
Περιορίστηκε σε μια ανασκόπηση του έργου της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ επί πρωθυπουργίας του...
Πρότεινε μάλιστα νέα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου στις αρχές του 2012.
Δεν επιβεβαιώνονται, προς το παρόν τουλάχιστον, οι πληροφορίες που θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου να ανοίγει σήμερα τα χαρτιά του στη συνεδρίαση του, με διευρυμένη σύνθεση, Πολιτικού
Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Στην πρωτολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, επέρριψε τις ευθύνες για την οικονομία στα συμφέροντα και στην Άνγκελα Μέρκελ, και άφησε ανοιχτό για τη συνέχεια της συνεδρίασης το θέμα της δικής του αποχώρησης από το ΠΑΣΟΚ.

Όπως μετέφερε στο στέλεχος που μετέχει στη συνεδρίαση, "αν και μίλησε για μετάβαση, ήταν ασαφής ως προς το πως και πότε θα γίνει αυτό". Το «μπαλάκι» περνάει πλέον στους κορυφαίους, οι οποίοι αναμένεται να ζητήσουν διευκρινίσεις.

Αν και αναμενόταν να ανακοινώσει την απόφασή του να μην διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία, ο κ. Παπανδρέου, στην εισήγηση του τουλάχιστον, και πριν πάρουν το λόγο τα στελέχη, περιορίστηκε σε μια ανασκόπηση του έργου της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ επί πρωθυπουργίας του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου πρότεινε να γίνει νέα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου στις αρχές του 2012 και σήμερα να γίνει μόνο μια γενική συζήτηση...
Keywords
Τυχαία Θέματα