Παραίτηση Πάγκαλου ζητεί ο Μιχελάκης

22:00 20/4/2011 - Πηγή: 24wro
«Με τις τέσσερις ανακοινώσεις του ο κ. Πάγκαλος ψεύδεται και αυτοδιαψεύδεται» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου... της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Ανέφερε επίσης ότι στην τέταρτη ανακοίνωσή του ο κ. Πάγκαλος «επιβεβαιώνει ότι υπήρξε και παραμένει υβριστής, ότι συνεχίζει να ψεύδεται και τώρα αρχίζει να απειλεί».

Ο κ. Μιχελάκης, αφού υπενθύμισε συγκεκριμένα σημεία των τεσσάρων ανακοινώσεων του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης, επεσήμανε ότι σε καμία από αυτές ο κ. Πάγκαλος δεν διέψευσε όσα έγραψε η «Χουριέτ». Σημείωσε
δε ότι ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε την τουρκική εφημερίδα σοβαρή και έγκυρη αν και η «Χουριέτ» έβαλε τίτλο «μέρμηγκας και τζίτζικας» στο σχετικό ρεπορτάζ. «Είναι η ''Χουριέτ'' που έγραψε ότι ο κ. Πάγκαλος επετέθη κατά του ελληνικού τραπεζικού συστήματος λέγοντας ότι ''οι δικές μας τράπεζες είναι αποτυχημένες'' και ''ότι πρέπει να πάρουν παράδειγμα από τις τουρκικές''» συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., αναφέροντας πως η ίδια εφημερίδα έγραψε ότι ο κ. Πάγκαλος είπε πως «μετά την εξαγορά της finansbank κάποιοι εθνικιστές ενοχλήθηκαν αλλά σήμερα είναι μια από τις πιο πετυχημένες επενδύσεις».

Επιπρόσθετα, ο κ. Μιχελάκης υπογράμμισε ότι η τουρκική εφημερίδα δημοσιεύει και φωτογραφία από τη συνάντηση του κ. Πάγκαλου με τον δημοσιογράφο της που έχει δώσει ηχητικό απόσπασμα λίγων δευτερολέπτων από τη δίωρη ομιλία του στους ομογενείς. «Γιατί δεν λέει ο κ. Πάγκαλος τίποτε για τη φωτογραφία» αναρωτήθηκε ο κ. Μιχελάκης και τόνισε: «Αφού εξύβρισε χυδαία τους δημοσίους υπαλλήλους αποκαλώντας τους ''κοπρίτες'' και αφού προσπάθησε να απαξιώσει τους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, χαρακτηρίζοντάς τους ''αντιπαραγωγικούς'', πήγε στην Τουρκία, για να λοιδορήσει συλλήβδην τους Έλληνες».

Επιπλέον κατηγόρησε τον κ. Πάγκαλο ότι «αντί να προβάλλει τους αγώνες και τις θυσίες του λαού μας, προβάλλει την Ελλάδα ως χώρα τεμπέληδων». Ο κ. Μιχελάκης, αφού μεταξύ άλλων τόνισε πως ο κ. Πάγκαλος ήταν «ο πρωταγωνιστής της παράδοσης Οτσαλάν στους Τούρκους και υπουργός τη νύχτα των Ιμίων», ρώτησε αν αξίζει αυτός ο άνθρωπος να είναι αντιπρόεδρος της χώρας. «Υπάρχει κυβέρνηση; Υπάρχει πρωθυπουργός; Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που επιβάλλει στον πρωθυπουργό να κρατά τον κ. Πάγκαλο στη θέση του αντιπροέδρου;» κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ..
Keywords
Τυχαία Θέματα