Παρουσίασε Μιραλάς η Έβερτον

20:32 21/8/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Κέβιν Μιραλάς παρουσιάστηκε...
και επίσημα σαν παίκτης της Έβερτον και δήλωσε ότι τα «ζαχαρωτά» ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του. Ο Βέλγος στράικερ, που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό τόνισε ότι καταλυτικό ρόλο στη μετακίνησή του έπαιξε η συνομιλία του με τον προπονητή της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγες.

«Οι συζητήσεις με την Άρσεναλ είχαν προχωρήσει
σημαντικά, αλλά για το που θα συνέχιζα την καριέρα μου η απόφαση ήταν δική μου και κανενός άλλου. Τα όσα μου είπε ο προπονητής της Έβερτον στην κατ' ιδίαν κουβέντα που είχαμε δεν κρύβω ότι έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην τελική μου επιλογή. Ο Ντέιβιντ Μόγες με “κέρδισε” από την πρώτη στιγμή», είπε αρχικά Μιραλάς και συνέχισε:

«Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι να πάρω αρκετό χρόνο συμμετοχής. Πιστεύω ότι στην Έβερτον θα έχω περισσότερες ευκαιρίες και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε πολλά παιχνίδια».

Σε ερώτηση που του έγινε για το ρόλο που έπαιξε στη μεταγραφή ο Μαρουάν Φελαϊνί, συμπαίκτης του Μιραλάς στην εθνική Βελγίου, είπε: «Η παρουσία του Μαρουάν ήταν σίγουρα ένας σημαντικός παράγοντας για να έρθω στην Έβερτον. Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο, μου είπε πως το κλίμα είναι εξαιρετικό, σα μια μεγάλη οικογένεια. Πιστεύω πως θα με βοηθήσει και στην προσαρμογή μου. Είναι πολύ ωραίο να έχεις κι έναν συμπατριώτη να σε βοηθάει σε ένα νέο ξεκίνημα».

Για την απόδοση του Φελαϊνί στον αγώνα της πρεμιέρας της Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέφερε: «Όλοι είδαν την εμφάνισή του και τον αντίκτυπο που είχε στο παιχνίδι. Βοηθάει πολύ σε άμυνα κι επίθεση. Μιλούσα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου σήμερα και μου είπαν ότι μάλλον ήταν η καλύτερή εμφάνισή του με την Έβερτον. Ήταν εντυπωσιακός και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως ο κόσμος τον στηρίζει και τον αγαπάει».

Μετά τη συνέντευξη Τύπου, ο 24χρονος άσος παρουσίασε την τρίτη εμφάνιση των «ζαχαρωτών» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα