ΠΑΣΟΚ: Κλυδωνισμοί στην Ιπποκράτους από τις σάουνες και τις αργομισθίες

10:47 12/3/2012 - Πηγή: 24wro
Οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ είναι απλήρωτοι από τον Νοέμβριο, αλλά η Ιπποκράτους...
κλυδωνίζεται από τις αποκαλύψεις για τις συνθήκες χλιδής μέσα στις οποίες λειτουργούσαν τα γραφεία του κόμματος - τις πληροφορίες επιβεβαίωσε χθες ο ίδιος ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος- αλλά και υπέρογκους μισθούς σε συγκεκριμένους υπαλλήλους που δεν είχαν σχέση με τη λειτουργία του κόμματος.

Μιλώντας
χθες στο Mega ο κύριος Σπυρόπουλος παραδέχθηκε ότι στο κτίριο του κόμματος στην Ιπποκράτους υπάρχει υπερσύγχρονο γυμναστήριο με δύο σάουνες (!), για τις οποίες πληροφόρησαν ότι δε λειτουργούν επειδή ακόμα δεν έχει εκδοθεί η σχετική άδεια.

Σε ερώτηση μάλιστα για το πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι η απάντηση του κ. Σπυρόπουλου ήταν ότι αυτό θα γίνει όταν εγκριθεί το δάνειο το οποίο περιμένει το ΠΑΣΟΚ.

Επί της ουσίας δηλαδή, ο κ. Σπυρόπουλος επιβεβαίωσε απίστευτες καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του «Πρώτου Θέματος» και σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν κατηγορίες για διπλοθεσίες, αργομισθίες, έξοδα κίνησης χλιδής, υπέρογκους μισθούς, καρέκλες 700 ευρώ, γυμναστήριο με δύο σάουνες και ποδήλατα αξίας 14.000 ευρώ, σε ένα κόμμα που αδυνατεί να πληρώσει τους μισθούς των εργαζομένων του, οι οποίοι τριπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Επί της ουσίας πρόκειται για πληροφορίες που κυκλοφορούν εδώ και μήνες από στόμα σε στόμα ανάμεσα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά ουδείς τολμούσε να θίξει την εποχή της παντοδυναμίας του Γ. Παπανδρέου.

Και αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπέρογκοι μισθοί και οι αδικαιολόγητες αμοιβές (ακόμα και σε συνταξιούχους!) αφενός συνεχίζονταν και την περίοδο της οικονομικής κρίσης αφετέρου δεν αφορούν τη συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων του κόμματος, αλλά μεμονωμένες περιπτώσεις.

Όπως επίσης και ότι οι μετατροπές χλιδής στο γυμναστήριο του δεύτερου ορόφου ήταν γνωστές επί μήνες σε πολλά στελέχη που κρατούσαν το στόμα τους κλειστό.

Σύμφωνα με ανώνυμες (για ευνόητους λόγους) καταγγελίες εργαζομένων ο χώρος του γυμναστηρίου ήταν πάντα κλειδωμένος και το κλειδί το είχαν πολύ συγκεκριμένοι άνθρωποι, της απόλυτης εμπιστοσύνης του ιδίου του Γ. Παπανδρέου!

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη χθεσινή Εθνική Συνδιάσκεψη αυτό ήταν το μόνιμο θέμα στα πηγαδάκια με τα στελέχη της Ιπποκράτους εξαφανισμένα… Από την άλλη πλευρά όμως, την ίδια αλγεινή εντύπωση προκαλούσαν και όσοι ενώ γνώριζαν όλα αυτά τα θέματα επί μήνες ή χρόνια, χθες προσποιούνταν τους έκπληκτους!!!, σημάδι που δείχνει και το κλίμα που κυριαρχεί στη μετάβαση του ΠΑΣΟΚ από τη μία εποχή στην άλλη…
Keywords
Τυχαία Θέματα