ΠΑΣΟΚ:Ποιοι βουλευτές μένουν απ’ έξω- Με τι φόρμουλα θα κοπούν!

20:32 26/3/2012 - Πηγή: 24wro
Ποιοι δηλώνουν ή σκέπτονται να μην είναι υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές...
Ηδη ανακοίνωσε επισημα οτι αποχωρεί ο Σωκτάτης Ξυνίδης , ενώ όλο το ΠΑΣΟΚ ξέρει ότι επίσης δεν θα κατέβουν – και θα το δηλώσουν επίσημα από μέρα σε μέρα – οι κ.κ Βασ. Γερανίδης, Νίκος Σαλαγιάννης, Βαγ.Αργύρης.

Βεβαίως κανένας από αυτούς δεν θα μείνει χωρίς καθήκοντα: Ο πρώτος θα αναλάβει επικεφαλής
της επιτροπής αξιολόγησης υποψηφιοτήτων, ο δεύτερος διευθυντής των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ και ο τρίτος πιθανότατα διευθυντής τοης Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Δεν θα είναι υποψήφιοι πιθανώς επίσης ο κ. Σπύρος Βούγιας στην Θεσσαλονίκη,η κ. Βάσω Παπανδρέου, ο κ Ντίνος Βρεττός,Θαν Τσούρας, Ηλ.Μόσιαλος. Ορισμένα δημοσιεύματα φέρουν να το σκέπτονται – ή να πιέζονται έτσι εμμέσως να μην θέσουν υποψηφιότητα οι κ.κ Μ.Παπαιωάννου και Κ.Γείτονας. Οι ίδιοι βέβαια δεν έχουν μιλήσει δημόσια για αυτό.
Στη θέση του Θεόδωρου Πάγκαλου υπάρχουν διάφορα ενδεχόμενα – ξεχωριστα ή και όλα μαζί: να κατέλθει η σύζυγός του Χριστίνα Χριστοφάκη, ο τ.υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου,( αν τελικά λάβει την απόφαση να είναι υποψήφιοςδιότι το σκέπτεται) και ο κ. Δημ Ρέππας αν δεν είναι στο Επικρατείας.
Μια φόρμουλα που εξετάζεται από τους ανθρώπους του κ. Βενιζέλου για την ανανέωση των ψηφοδελτίων είναι να μπεί πλαφόν εκλογών ώστε όσοι το ξεπερνούν να μένουν απέξω. Π.χ όσοι έχουν εκλεγει 4 ή 5 θητείες στην Βουλή αποχαιρετούν τα όπλα….

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα