Πατέρας και γιος χτυπούσαν καταστήματα στη Ζάκυνθο!

12:22 6/2/2012 - Πηγή: 24wro
Το μήλο κάτω από τη μηλιά! ...
Πατέρας και γιος συνεργάζονταν στις… διαρρήξεις καταστημάτων Ζάκυνθο και είχαν ιδιαίτερη… αδυναμία στις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές! Τουλάχιστον έξη επιχειρήσεις είχαν διαρρήξει οι δυο τους, μέσα σε λιγότερο από δυο μήνες!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ανακάλυψαν τα ίχνη της «οικογενειακής» δραστηριότητας, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 67χρονου όπου κατοικεί και ο 30χρονος γιος του. Μέσα στο σπίτι και την αυλή, ανακάλυψαν συνολικά τρεις τηλεοράσεις LCD,
δύο κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα πληκτρολόγιο και μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή!

Όπως αποδείχθηκε, από τα μέσα Δεκεμβρίου είχαν διαρρήξει ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων και μια ταβέρνα στο Τσιλιβί από το οποίο έκλεψαν χρήματα και δυο τηλεοράσεις. Στην πόλη της Ζακύνθου, είχαν χτυπήσει ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών με λεία δύο τηλεοράσεις LCD, ένα ασφαλιστικό γραφείο απ’ όπου πήραν έναν υπολογιστή, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και χρήματα, ένα πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. από το οποίο άρπαξαν μία τηλεόραση LCD και μία κεντρική μονάδα υπολογιστή και μια καφετέρια απ’ όπου έκλεψαν μία τηλεόραση LCD!

Στην κατοχή του 67χρονου κατασχέθηκε και μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και, μαζί με το γιο του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ζακύνθου συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακριβώσουν αν εμπλέκονται σε άλλες διαρρήξεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πατέρας, Ζάκυνθο,pateras, zakyntho