Περίμεναν παιδί από τον ίδιο άνδρα και επιχείρησε να την πατήσει με το αυτοκίνητο!

18:50 31/3/2013 - Πηγή: 24wro

Σύμφωνα με την αστυνομία του Χιούστον των ΗΠΑ, μία έγκυος γυναίκα παραλίγο να χάσει τη ζωή της όταν μία δεύτερη γυναίκα, η οποία ήταν...

επίσης έγκυος από τον ίδιο άνδρα, τη χτύπησε σκόπιμα με ένα αυτοκίνητο.

Η τραυματισμένη γυναίκα, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, "καρφώθηκε" ανάμεσα στον τοίχο ενός σπιτιού και το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Σέιρεϊλ Χάντερ.

Η επίθεση φέρεται να ήταν το αποκορύφωμα ενός ερωτικού τριγώνου ανάμεσα στην 26χρονη Χάντερ, τον πρώην φίλο της, Κρίστοφερ Τσέινι,
και το θύμα – την 21χρονη Αλίζ Κέλι, η οποία είναι η νέα φίλη του Τσέινι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, η Κέλι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Χιούστον με δύο σπασμένα πόδια, αλλά, παρόλο που το αγέννητο παιδί της φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του, οι γιατροί είπαν ότι μπορεί να χρειαστεί να ακρωτηριάσουν το ένα ή και τα δύο πόδια της 21χρονης.

Ο Τσέινι, ο οποίος έχει ήδη δύο παιδιά με τη Χάντερ, είπε ότι οι δύο γυναίκες καυγάδιζαν συνεχώς για μέρες πριν το περιστατικό. «Απλά δεν συμπαθιούνται. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει εξαιτίας μου ή όχι. Στην τελική, το ξέρω ότι είμαι όμορφος», δήλωσε ο Τσέινι στους δημοσιογράφους.

Οι Αρχές ανέφεραν ότι μετά την επίθεση που δέχτηκε η Κέλι έξω από το σπίτι του Τσέινι, η Χάντερ κατάφερε να ξεφύγει, οδηγώντας το αυτοκίνητο μάρκας Lincoln Continental LS του πρώην της.

tro-ma-ktiko
Keywords
Τυχαία Θέματα