Πέταξε τη μάνα του έξω από την εκκλησία

00:05 25/10/2011 - Πηγή: 24wro
Για να είμαι ειλικρινής ο  πρωταγωνιστής της ιστορίας...
  είναι απόλυτα δικαιολογημένος για τις πράξεις του. Και αυτό γιατί για όλα φταίει η μάνα του. Την….. ταινία “πέτα τη μαμά από το τρένο” την έχετε δει? Ε, κάπως έτσι είναι και η σημερινή μας ιστορία…μόνο που ο 36χρονος Justin Lew Harris από Gardnerville, της Νεβάδα …πέταξε τη μαμά από την εκκλησία. Και τί να σου κάνει και ο άνθρωπος δηλαδή?
Η ιστορία ξεκινάει όταν ο άντρας θέλησε να παντρευτεί την γυναίκα της ζωής του αλλά υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο. Στην προκειμένη περίπτωση
η μάνα του.  Ε, που λέτε κάνει μία η μάνα και μπουκάρει στην εκκλησία να διακόψει τον γάμο. Και ο γαμπρός όταν λέμε τα πήρε, εννοούμε την πήρε και την σήκωσε στην κυριολεξία και την πέταξε έξω από την εκκλησία. Με τη φασαρία ήρθε και η αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο τμήμα για να λυθεί η παρεξήγηση και του απήγγειλε κατηγορίες πλημμελήματος βέβαια, για άτακτη συμπεριφορά και καταναγκασμό. Και η μάνα πάντως ούτε να τον υπερασπιστεί.
Αρκεί που δεν παντρεύτηκε και ας έσερναν τον κανακάρη της στο τμήμα. Πάντως εμένα να μου το θυμηθείτε …ελληνίδα θα είναι αυτή….


Keywords
Τυχαία Θέματα