Πήγαν για ψάρια στην ταβέρνα όταν ήταν κλειστή!

11:22 19/3/2012 - Πηγή: 24wro
Λαχτάρησαν… ψαράκι οι τέσσερις αλλοδαποί που πήγαν σε μια ψαροταβέρνα στην...
Κέρκυρα, αλλά φρόντισαν εκείνη την ώρα να είναι… κλειστή! Έτσι, άρπαξαν όλα τα κατεψυγμένα ψάρια και τα μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά για να τα… συνοδεύσουν!

Οι δύο Αλγερινοί ηλικίας 22 και 23 χρόνων μαζί με τους δυο Παλαιστίνιους ηλικίας 17 και 36 χρόνων έσπασαν το τζάμι της πόρτας εισόδου και «σήκωσαν» τα εμπορεύματα που τους ενδιέφεραν. Μαζί με αυτά, πήραν και την τηλεόραση, ένα… ρολόι τοίχου και ένα μαχαίρι
με λάμα μήκους 20 εκατοστών! Όμως, οι άνδρες της Ασφαλείας τους περίμεναν στην… έξοδο και τους έπιασαν μαζί με τα κλοπιμαία τα οποία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη της ψαροταβέρνας. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Σε ένα πρατήριο άρτου προσπάθησε να τρυπώσει για να κλέψει ένας 27χρονος Αλβανός στο Βόλο, αλλά στάθηκε διπλά άτυχος. Όχι μόνο δεν κατάφερε να παραβιάσει την κεντρική είσοδο χρησιμοποιώντας διαρρηκτικά εργαλεία, αλλά έπεσε και πάνω σε περιπολία αστυνομικών της Ασφάλειας που τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν πάνω του ένα σουγιά. Ο 27χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα