Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Είναι sexy, έχει απαιτήσεις και δεν το κρύβει

21:06 13/1/2012 - Πηγή: 24wro
Σε μια από τις σπάνιες αισθησιακές πόζες της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό...
και αναφέρθηκε στον έρωτα, την αγάπη της για τα ζώα αλλά και τις θυσίες που έκανε για την υποκριτική.
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δε θα μπορούσε να είναι με κάποιο σύντροφο που δεν συμμερίζεται την αγάπη της για τα ζώα και συγκεκριμένα για τις γάτες της. Είναι φιλόζωη και αυτό το τονίζει σε κάθε της συνέντευξη .

"Δεν χωράει συζήτηση αυτό. Τα ζώα είναι για εμένα τα απόλυτα πλάσματα. Αγαπούν ανιδιοτελώς. Δεν νομίζω ότι θα αγαπούσα ποτέ κάποιον που δεν θα αγαπούσε τα ζώα”, εξομολογήθηκε στο εβδομαδιαίο περιοδικό Down Town. Πέρα από τη σέξι φωτογράφιση, όμως, η ηθοποιός - τραγουδίστρια μίλησε χωρίς φόβο αλλά με θάρρος για όλα. " Όταν αγαπώ τα δίνω όλα και καταλαβαίνει κάποιος ότι περνάω καλά. Και καρδιά και σώμα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας ότι ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη για εκείνη. Δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για την υποκριτική και αυτό το δίνει να το καταλάβουμε μέσα σε λίγες λέξεις.

“Δούλεψα σε όλα τα πόστα που μπορεί να φανταστεί κανείς στο θέατρο. Τα πρωινά έπαιζα, μετά έκανα πρόβα για παράσταση στην Επίδαυρο, πήγαινα στη σχολή και μετά πουλούσα προγράμματα" ανέφερε ώστε να καταλάβει ο αναγνώστης τις θυσίες για να κάνει πράξη αυτό που αγαπούσε να γίνει από μικρή. Οι σέξι πόζες της μας αιφνιδίασαν ευχάριστα λίγα 24ωρα πριν τον ημιτελικό του σόου στον πάγο. Δυναμική, πληθωρικός χαρακτήρας και χαμογελαστό άτομο η Πηνελόπη είναι θηλυκό που λίγοι άνδρες μπορούν να κουμαντάρουν.

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα