Πήρε 42 κιλά για να του αρέσει και την απάτησε με... 8 γυναίκες

04:37 23/10/2013 - Πηγή: 24wro


Η 26χρονη Cassie Payne από το Λονδίνο έκανε τα πάντα για να αρέσει στον σύντροφό της, φτάνοντας στο σημείο να πάρει 42 κιλά μόνο και μόνο επειδή...

του άρεσαν οι "μπαμπάτσικες" γυναίκες. Και τι κατάλαβε; Ανακάλυψε πως εκείνος για ευχαριστώ την απάτησε με... οκτώ άλλες γυναίκες- μικρή λεπτομέρεια πως ήταν όλες τους αδύνατες.

Η 26χρονη αναφέρει πως ο σύντροφός της της έλεγε "όσο πιο παχιά τόσο το καλύτερο", καθώς όπως έλεγε του αρέσουν οι... καμπύλες.

"Σοκαρίστηκα όταν ανακάλυψα ότι με απάταγε με άλλες, πιο αδύνατες από μένα", είπε και προσέθεσε πως όταν της είπε
πως δεν ήταν πια ο τύπος του οι μεγαλόσωμες γυναίκες, κατέρρευσε.

Η 26χρονη ήταν περίπου 66 κιλά όταν συνάντησε τον πρώην σύντροφό της. Το ζευγάρι συνήθιζε να τρώει junk food και Casssie άρχισε να παχαίνει αλλά όταν πρότεινε στον σύντροφό της να στραφούν σε πιο υγιεινή διατροφή, εκείνος διαφώνησε και της είπε πως έδειχνε υπέροχη.

Τέσσερα χρόνια μετά είχε φτάσει τα 108 κιλά!

"Ήξερα πως ήμουν παχύσαρκη αλλά αφού έτσι άρεσα στον σύντροφό μου, δεν με ένοιαζε. Ήμασταν χαρούμενοι κι έτσι αδιαφορούσα για το τι έλεγαν οι άλλοι", λέει η Cassie.

Μέχρι που ένας φίλος της της άνοιξε τα μάτια και την ενημέρωσε ότι ο σύντροφός της την απατούσε. Μέσω του προφίλ του στο facebook ανακάλυψε πως ο σύντροφός της δεν ήταν μόνο δικός της, καθώς υπήρχε μια φωτογραφία εκείνου με μια γυναίκα με τη λεζάντα "το μωρό μου".

Τότε οι δύο γυναίκες επικοινώνησαν και ανακάλυψαν ότι είχαν σχέση με τον ίδιο άντρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό ανακάλυψε άλλα επτά μηνύματα από γυναίκες που έλεγαν ότι έβγαιναν με τον σύντροφό της.

"Θύμωσα μαζί του αλλά και με τον εαυτό μου. Τον είχα εγκαταλείψει… Πήρα απόφαση να χάσω όλα τα κιλά", λέει η Cassie.

Έτσι, άρχισε γυμναστήριο και άρχισε δίαιτα και τώρα ζυγίζει 57 κιλά.
Μάλιστα, συνάντησε τον πρώην πια σε ένα πάρτι και δε την αναγνώρισε και όταν του είπε ποια είναι εκείνος της είπε πως αν θέλει μπορούν να βγουν και πάλι ραντεβού. Αλλά εκείνη τον ευχαρίστησε που την απάτησε γιατί τώρα έχει βρει τον εαυτό της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

news247.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα