Ποιός είπε: «Ο Θεός είναι ο καλύτερος σχεδιαστής»;

22:52 18/7/2011 - Πηγή: 24wro
«Η υπερβολή μερικές φορές οδηγεί στην επιτυχία. Αν κάνεις κάτι διαφορετικό…
κάτι ιδιαίτερο και κάτι σέξι. Κάθε γυναίκα θέλει να είναι σέξι κι εγώ θέλω να τη βοηθήσω να είναι. Μερικές φορές οι γυναίκες φοβούνται να είναι σέξι και πρέπει να ξέρουν ότι ένα φόρεμα μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Roberto Cavalli.


Στην ίδια συνέντευξη ο 71χρονος σχεδιαστής αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του γάμου του με τη δεύτερη σύζυγό του, και συνεργάτιδά του
στον οίκο Cavalli, Eva, με την οποία είναι παντρεμένος 30 χρόνια.


«Καταλαβαίνουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο, αλλά δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο να δουλεύεις σκληρά και να διατηρείς και μία οικογενειακή ζωή, αλλά κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε».


Για το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από το χώρο της μόδας, ο Ιταλός σχεδιαστής απάντησε: «Μερικές φορές το λέω όταν είμαι πολύ κουρασμένος. Αλλά αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη απέναντι στους θαυμαστές μου και αυτά που περιμένουν από μένα. Περιμένουν πολλά και ταυτόχρονα ένα μεγάλο μέρος της μόδας είναι μέρος του DNA μου. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτό. Ελπίζω συνέχεια να ανακαλύψω κάτι καινούργιο και πιο καινούργιο και πιο καινούργιο».


Όσο για το αγαπημένο του animal print, σχολίασε: «Δεν είναι ότι μου αρέσει τόσο το animal print, όσο το ότι αγαπώ οτιδήποτε σχετίζεται με τη φύση. Οτιδήποτε φυσικό με περιβάλλει. Ξεκίνησα με λουλούδια και μετά πρόσεξα ότι μέχρι και ψάρια έχουν ωραία "περιβολή" , όπως και το φίδι και η τίγρης. Αρχίζω να καταλαβαίνω ότι ο Θεός είναι ο καλύτερος σχεδιαστής, οπότε άρχισα να αντιγράφω τον Θεό».


Τέλος, για τους ομοφυλόφιλους σχεδιαστές μόδας, ο Cavalli δήλωσε: «Στον πλανήτη μου, τη μόδα, είμαι ο μόνος straight σχεδιαστής. Ναι, πιστεύω ότι αυτό με κάνει καλύτερο σχεδιαστή. Γιατί σκέφτομαι πώς θα ήθελα να έχω μία γυναίκα δίπλα μου, μία συγκεκριμένη στιγμή. Όπως και να έχει, είμαι χαρούμενος όπως είμαι».
Keywords
Τυχαία Θέματα