Ποιος Έλληνας ηθοποιός έφτασε στα όρια του αλκοολισμού;

17:01 10/10/2011 - Πηγή: 24wro
Τις φήμες που τον ήθελαν να πάσχει από κατάθλιψη σχολίασε σε...
συνέντευξή του ο Γιώργος Χρανιώτης, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως υπήρξε περίοδος που έπινε αλκοόλ σχεδόν καθημερινά, αλλά και ότι η οικονομική κρίση δεν άφησε ούτε εκείνον ανεπηρέαστο.
«Ήμουν άσχημα. Είμαι μελαγχολικός και χαίρομαι γι’ αυτό, αλλά καταθλιπτικός δεν είμαι», αναφέρει ο 38χρονος ηθοποιός στο ένθετο «Radar» της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής».
Όπως εξομολογήθηκε, για μεγάλο χρονικό διάστημα έπινε: «υπήρχε μια περίοδος που έπινα και αυτό πήγε να γίνει καθημερινή συνήθεια. Διήρκεσε ελάχιστα, γιατί έχω καλές
άμυνες. Πέρασα, όμως, ένα διάστημα μετά τα 30 όπου θα μπορούσα να έχω ξεφύγει», λέει χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, δημοσιεύματα τον ήθελαν κοντά στον θάνατο, κάτι το οποίο ο Γιώργος διαψεύδει κατηγορηματικά!
«Είμαι πολύ καλά. Είναι εγωιστικό να εξαρτάται η ευτυχία μου από κάποιον άλλο. Δεν είμαι μόνος, γιατί έχω ανθρώπους που με αγαπούν», λέει ο ηθοποιός όταν τον ρωτούν αν έχει σχέση ή είναι single.
Τέλος, παραδέχεται πως λόγω της οικονομικής κρίσης βγάζει λιγότερα χρήματα. «Όταν βγαίνω, δεν ξοδεύω πολλά. Αν ξοδεύω, είναι στο σινεμά και στα ταξίδια. Ξέρω να ζήσω φτηνά», επισημαίνει και προσθέτει πως πήρε μέρος στις κινητοποιήσεις των «Αγανακτισμένων» γιατί ντρεπόταν να μην κατέβει στο Σύνταγμα.



Keywords
Τυχαία Θέματα