Πολιτική παρέμβαση του Ν. Παπανδρέου για τα εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ

12:12 2/1/2012 - Πηγή: 24wro

Αίσθηση έχειπροκαλέσει επιστολή που έστειλε ο αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ...ΝίκοςΠαπανδρέου ως απάντηση σε άρθρο δημοσιογράφου σε ιστοσελίδα. Ο δημοσιογράφος στοάρθρο του περιέγραφε τον Γ. Παπανδρέου ως "εξουσιομανή".
Στηνεπιστολή - απάντηση ο Νίκος Παπανδρέουτονίζει τις κινήσεις που έκανε ο αδερφός του το τελευταίο διάστημα, όπως γιαπαράδειγμα το ότι έφυγε από την πρωθυπουργία οικειοθελώς, αφού παραιτήθηκε.
Καισυνεχίζει: "το ότι δεν 'παραιτείται' από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, τι σχέση έχειμε τη Δημοκρατία; Επειδή το θέλουν τα media; Έλεος".Στην επιστολή ο Νίκος Παπανδρέου, αφήνει αιχμές κατά των υπουργών του Γ.Παπανδρέου, λέγοντας οτι ο αδελφός του "περίμενε να αναλάβουν καιπρωτοβουλίες οι υπουργοί του. Το έκαναν όμως; Μεγαλύτερη δυνατότητα ανεξάρτητηςδράσης υπουργών δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία μας. Τι έκαναν; Κρίνονται όλοιτους σήμερα. Δημοκρατία στο μάξιμουμ. Αν οι περισσότεροι υπουργοί περίμεναν νακινηθούν μόνο με άνωθεν εντολές, δείχνει ένα είδος ραγιαδισμού που φαίνεται τοθέλουμε".

Παράλληλα, εκτιμά ότι δεν πρέπει να παραιτηθεί από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα