Πολλές οι αντιδράσεις από επαγγελματίες του τουρισμού στο Μέτσοβο

17:29 19/3/2012 - Πηγή: 24wro
Η δημοτική αρχή, προτρέχει, λανθάνει, δεν ...σκέφτεται ώριμα, κατ εξακολούθηση, και κατά συρροή, έστω και ακούσια, που δυστυχώς δεν νομίζουμε...Oλα αυτά όμως, μας τα καταγγέλλουν οι ντόπιοι επαγγελματίες ολόκληρου του Δήμου, αυτές οι πρακτικές έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία, όπου τόσο πολύ βάλλεται και προσβάλλεται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δεκάδες τα τηλέφωνα από επαγγελματίες του Δήμου Μετσόβου που συμφωνουν στο οτι ο Δήμος Μετσόβου.. δεν είναι μόνο το χωριο του Μετσόβου, αλλά είναι και η Χρυσοβίτσα όπου έχει ίσως την παλαιότερη εκκλησία στην 'Ηπειρο, η Μηλιά, τα
Περιστέρια, οι Γότιστες, το Ανήλιο όπου οι Μετσοβίτες το υποσκιάζουν, το Βοτονόσι που και αυτό έχει αρχαίο μνημείο πλήρως εγκαταλελειμμένο κ.α.

Οι ντόπιοι επαγγελματίες λοιπόν, μας έχουν διαμαρτυρηθεί εντονότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο, και με κάθε τρόπο (e-mail τηλέφωνα, ακόμα και μέσω τρίτων..)

Και εμείς θα αναφέρουμε μερικά από αυτά που πιστεύομε ότι ευσταθούν, διότι ακούστηκαν πολλά παρατράγουδα.. Την Παρασκευή λοιπόν λένε ντόποι επαγγελματίες επισκέφτηκε το Μέτσοβο.. και ΟΧΙ το Δήμο Μετσόβου, μόνο το Μέτσοβο, ο γενικός γραμματέας του Ε.Ο.Τ Γιώργος Κολέτσος, μαζί με βουλευτή Ιωαννίνων.. εκεί λένε οι ντόπιοι επαγγελματίες, οι εκπρόσωποι της Τουριστικής Προβολής του Δήμου Μετσόβου μαζί και ο Δήμαρχος.. απομόνωσαν το γενικό γραμματέα του Ε.Ο.Τ, έτσι τον περιέφεραν όπου αυτοί ήθελαν, και επίσης κάλεσαν άτομα μονάχα τις αρεσκείας τους..και όλοι μαζί μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού..

Τι σόι δημοτική τουριστική προβολή είναι αυτή; Ρωτάνε πολύ ντόπιοι επαγγελματίες, νέοι εργαζόμενοι αλλά και Δημότες..

Ολα αυτά λοιπόν και αν δεν ειναι οφθαλμοφανείς σκοπιμότητες.. και αν δεν είναι, τότε τι είναι; Και κατ αυτον τον τρόπο;

Αλλά οι έντονες διαμαρτυρίες έχουν να κάνουν και με το ότι οι περισσότεροι ντόπιοι επαγγελματίες, όπως οι ίδιοι μας καταγγέλλουν και με έντονο τρόπο μάλιστα, δεν τους ενημέρωσε εσκεμμένα κανείς, ώστε να παραστούν σε αυτήν την στενού τύπου Τουριστική σύναξη, για την δήθεν Τουριστική προβολή του Δήμου Μετσόβου..

..Ετσι εναντιώνονται με συγκεκριμένο αντιδήμαρχο και υπεύθυνο για την τοπική Τουριστική προβολή, ότι επανειλημμένος λειτουργεί αυτόβουλα και εκτός το προβλεπομένων καταστατικών που ορίζουν τα δημοτικά συμβούλια, τα οποία έχουν ψηφιστεί κατά καιρούς ομόφωνα..και απο τον ίδιο.!

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του Δήμου Μετσόβου.. μας λένε πάλι ντόπιοι επαγγελματίες, ότι συνεχώς εμπλέκονται μονάχα στενοί φίλοι του εκάστοτε Δημοτικού κονκλαβίου..

Και συνεχίζουν οι ντόπιοι επαγγελματίες.. είναι σοβαρά πράγματα αυτά για τη φήμη του Μετσόβου;..

Ανεπίτρεπτη και πλήρως αποτυχημένη η φιέστα αυτή λοιπόν, περί της Δήθεν Τουριστικής προβολής του Δήμου Μετσόβου..και παρακάτω θα δείτε το γιατί ..

Οι ντόπιοι λένε.. οτι έχουν κάνει παράγκα
Keywords
Τυχαία Θέματα