Πως μπορείτε να κρατήσετε το ενδιαφέρον στην σχέση σας;

19:24 27/1/2013 - Πηγή: 24wro
Η καθημερινότητα, τα προβλήματα, το άγχος, είναι μόνο μερικά εμπόδια που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην σχέση σας...
Ειδικά στις μέρες μας, ο κόσμος τρέχει για τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις του, ξεχνώντας το βασικό, να επικοινωνεί με κάθε τρόπο με τους ανθρώπους γύρω του. Και μετά από καιρό, όταν συμβεί κάτι συνταρακτικό, γυρνά στο παρελθόν και ψάχνει να βρει τι έχασε και τι άφησε πίσω του. Κι όμως, μικρά πράγματα μπορούν σας φτιάξουν την διάθεση, να σας διασκεδάσουν και να κρατήσουν ζωντανή την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Τι χρειάζεται να κάνετε;
Έκπληξη: Ανάμεσα στα meeting
και το άγχος της μέρας, πόσο ωραίο θα ήταν να βρίσκατε ένα σημείωμα στην ατζέντα σας ή στον χαρτοφύλακα σας, που θα έλεγε κάτι όμορφο από τον σύντροφό σας. Η΄ να λαμβάνατε ένα μήνυμα πως έγινε για εσάς μια κράτηση για φαγητό στο αγαπημένο σας εστιατόριο ή έχετε εισιτήρια για την παράσταση που θέλατε να δείτε. Οι μικρές αυτές εκπλήξεις, θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα σας κρατούν ανανεωμένους. Δοκιμάστε να εκπλήξετε ευχάριστα τον φίλο σας.
Πείτε ευχαριστώ: Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να γκρινιάζουν και να ασκούν κριτική στον σύντροφό τους και όχι μόνο από το να λένε ευχαριστώ ή να επαινούν. Πείτε στον σύντροφο ένα ευχαριστώ όταν σας βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού ή όταν έκανε κάτι που σας ξεκούρασε. Δεν είναι τίποτα δεδομένο, ούτε είστε σε διαγωνισμό ποιος κάνει τα πιο πολλά. Εξάλλου, όταν γνωρίζει πως κάτι σας αρέσει, θα προσπαθήσει να το επαναλάβει για να σας ευχαριστήσει. Μην λέτε λοιπόν μόνο ότι σας στεναχωρεί και σας νευριάζει.
Ξέρετε τι τον ενδιαφέρει: Σαφώς, ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του ενδιαφέροντα. Ωστόσο, κάποιες φορές είναι πολύ ωραίο να μοιράζεσαι με τον άνθρωπο σου, αυτά που σου αρέσουν και να μιλάς γι΄αυτά. Τι επόμενη φορά, που θα βλέπει μια βαρετή εκπομπή για εσάς, μπορείτε αντί για το «δεν έχει τίποτα άλλο» να καθίσετε κοντά του και την δείτε αγκαλιά. Η επικοινωνία αυτή και η επαφή σίγουρα έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
Σεξουαλική ζωή: Κρατήστε σε υψηλά επίπεδα, αφού είναι ο προσωπικός κώδικας επικοινωνίας τον ζευγαριών. Αφήστε που και που τις ανασφάλειες σας, για τα μαλλιά σας, το σώμα σας, και εφνιδιάστε τον. Προτείνετε του να δοκιμάστε νέες εμπειρίες και εξομολογηθείτε του τις φαντασιώσεις σας.

jenny.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα