Πόσες πίτσες μπορούν να πωληθούν μέσα από smartphones σε μία ημέρα;

23:30 12/10/2011 - Πηγή: 24wro
Η Pizza Domino, μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες πίτσας στον κόσμο, συνεχίζει να...
επιδεικνύει την αποτελεσματικότητα των ηλεκτρονικών καταστημάτων και του ηλεκτρονικού εμπορίου γενικότερα, αναπτύσσοντας τόσο μία ιστοσελίδα για online παραγγελίες όσο και μια εφαρμογή για τις φορητές συσκευές.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την ημέρα με τις περισσότερες online
πωλήσεις το περασμένο Σάββατο, λαμβάνοντας πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες σε παραγγελίες, με 13% να πραγματοποιήθηκαν μέσω φορητών συσκευών.

Αυτό σημαίνει ότι στις 8 Οκτωβρίου, η Domino είδε £130.000 σε παραγγελίες μέσω του iPhone, iPad και της Android εφαρμογής, αλλά και του κινητού δικτυακού τόπου της, και να φανταστούμε ότι αυτά τα στοιχεία αφορούν μόνο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τον Ιανουάριο, η εφαρμογή για iPhone της εταιρείας είχε βοηθήσει τη διαδικασία πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες σε αξία παραγγελιών μετά την έναρξή της το Σεπτέμβριο, μέσα σε μια περίοδο περίπου τριών μηνών. Εκείνη την εποχή, οι πωλήσεις μέσω της ιστοσελίδας της και της εφαρμογής για iPhone αντιπροσώπευαν το 35,8% των βρετανικών παραδόσεων, μια αύξηση της τάξης του 8% από το 2009.

Η εταιρεία ξεκίνησε μια εφαρμογή για Android το Μάιο, αμέσως μετά με την απελευθέρωση μιας app για iPad τον Αύγουστο.

Αν σκεφτείτε ότι από πωλήσεις αξία 1 εκατομμυρίου λιρών μέσω φορητών συσκευών σε διάστημα τριών μηνών, να επιτύχει ίδιο ποσό μέσα σε μια μέρα είναι αρκετά σημαντικό επίτευγμα. Ωστόσο αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε είναι ότι πλέον αξίζουν οι επενδύσεις στο εμπόριο μέσω εφαρμογών, μιας και κάνει την παραγγελίες φαγητού αλλά και άλλων πραγμάτων απίστευτα πιο εύκολη τόσο στην πληρωμή όσο και στην αυτού καθεαυτού παραγγελία, όπου και αν βρίσκονται οι χρήστες.


Keywords
Τυχαία Θέματα