Πόσο θα κοστίσει το φετινό πασχαλινό τραπέζι

21:57 5/4/2012 - Πηγή: 24wro
Φθηνότερο αναμένεται φέτος το πασχαλινό τραπέζι, λόγω της κρίσης που πιέζει όχι μόνο τους καταναλωτές...
αλλά και τα καταστήματα. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που συνθέτει η έρευνα αγοράς, το πασχαλινό τραπέζι θα είναι φέτος κατά 10% πιο φθηνό από πέρυσι. Στη Βαρβάκειο, οι τιμές του αρνιού κυμαίνονται 6 με 7 ευρώ το κιλό, ενώ το κατσικάκι πωλείται στην ίδια τιμή 6 με 7 ευρώ. Τα αντεράκια για το παραδοσιακό κοκορέτσι κυμαίνονται από 4 έως 5 ευρώ το κιλό και οι συκωταριές 4 έως 7 ευρώ το κιλό.

Πτώση αναμένεται
και στα οπωροκηπευτικά, εν μέσω νηστείας, ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση του κινήματος της πατάτας, που έχει παρασύρει σε πτώση τις τιμές στα σχετικά προϊόντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συνοικιακά καταστήματα προχωρούν ήδη σε σημαντικές προσφορές, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνουν την εμφάνισή τους νέα κινήματα αμνοεριφίων σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Και οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ δεν μένουν ανεπηρέαστες από το γενικότερο κλίμα στην αγορά, προγραμματίζοντας προσφορές όχι μόνο στα ντόπια κρέατα, αλλά και σε άλλα εορταστικά αγαθά, όπως τα τσουρέκια, τα κουλούρια, τα αυγά και το αλεύρι
Keywords
Αναζητήσεις
πόσο κάνει το κιλό το κοκορέτσι , ποσο εχει μια σκοταρια
Τυχαία Θέματα