Πρ. Γιουρόπα Λιγκ: Περίπατος για τη Φούλαμ

19:36 14/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η Φούλαμ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί...
στον βρετανικό εμφύλιο με αντίπαλο την Κρουσέϊντερς από τη Βόρεια Ιρλανδία.


ΒΛΑΖΝΙΑ - ΤΟΥΝ
Βλάζνια: Στον προηγούμενο γύρο η ομάδα της Αλβανίας κατάφερνε αποκλείσει με μεγάλη δυσκολία την Μπιρκιρκάρμα από τη Μάλτα καθώς νίκησε μεν 1-0 εκτός έδρας αλλά υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 στα Σκόδρα.


Τουν: Τερμάτισε στην 5η θέση στο ελβετικό πρωτάθλημα αλλά εξασφάλισε το εισιτήριο για την Ευρώπη κατακτώντας το κύπελλο. Παρά την επιτυχία αυτή αποχώρησε από την τεχνική της ηγεσία ο Μουράτ Γιακίν και τον
διαδέχθηκε ο Μπερνάρ Σανταγιέ που προχώρησε σε λίγες ενισχύσεις του έμψυχου υλικού της ομάδας.

Tips

•    Η Βλάζνια έχει  4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 9 ήττες στα προηγούμενα της ματς στη 2η τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.
•    Η Τουν έχει μία συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2005-06.

ΓΙΟΥΒΕΝΕΣ ΝΤΟΓΚΑΝΑ - ΡΑΜΠΟΤΝΙΣΚΙ

Γιουβένες: Κατέκτησε το κύπελλο του Σαν Μαρίνο και εξασφάλισε μία ακόμα συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Το ρόστερ της αποτελείται από αυτόχθονες παίκτες και ορισμένους βετεράνους Ιταλούς.

Ραμποτνίσκι: Στον προηγούμενο γύρο η ομάδα της ΠΓΔΜ είχε εύκολο έργο απέναντι στην Τρανς Νάρβα από την Εσθονία την οποία νίκησε 4-1 εκτός έδρας και 3-0 εντός. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Γκροζντανόφσκι.

Tips

•    Στα προηγούμενα τέσσερα της ευρωπαϊκά ματς η Γιουβένες έχει  ισάριθμες ήττες χωρίς μάλιστα να πετύχει γκολ.
•    Η Ραμποτκίσκι έφθασε το 2010 στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.


ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ - ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ

Ζελέζνιτσαρ: Η γηπεδούχος ήταν πέρυσι 3η στο πρωτάθλημα τη Βοσνίας αλλά κατέκτησε το κύπελλο.  Ο τεχνικός της  Αμάρ Όσιμ γιός του θρυλικού  Ίβιτσα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Σερίφ: Η φιλοξενούμενη ομάδα πέρυσι τερμάτισε στην 2η θέση στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας. Ο Λευκορώσος τεχνικός της  Βιτάλι Ράσκεβιτς που ενίσχυσε σχετικά  αυτό το καλοκαίρι το έμψυχο του υλικό  δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Tips

•    Η Ζελέζνιτσαρ το 1985 είχε φθάσει ως τα ημιτελικά του Κυπέλλούχων.

ΜΕΤΑΛ. ΛΙΕΠΑΓΙΑ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Λιεπάγια: Πέρυσι στο πρωτάθλημα  της Λετονίας τερμάτισε στην 3η θέση ενώ εφέτος βρίσκεται ένα σκαλί πιο πάνω στη βαθμολογία. Το ρόστερ της συνθέτουν κύρια αυτόχθονες άσοι καθώς και ένα καρέ Λιθουανών.


Σάλτσμπουργκ: Πέρυσι ήταν μία απογοητευτική σεζόν για τους φιλοξενούμενους που απέτυχαν να κατακτήσουν τον τίτλο στο αυστριακό πρωτάθλημα. Ο τεχνικός τους Ρικάρντο Μονίζ σε γενικές γραμμές ενίσχυσε αυτό το καλοκαίρι το έμψυχο του υλικό ενώ απόψε θα απουσιάσει ο λαβωμένος Μέντες.

Tips

•    Η Σάλτσμπουργκ έφθασε μέχρι τους 32 της διοργάνωσης το 2010.

ΓΚΛΕΝΤΟΡΑΝ - ΒΟΡΣΚΛΑ ΠΟΛΤΑΒΑ

Γκλεντόραν:  Η ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας στον πρ
Keywords
Τυχαία Θέματα