Πρέμιερ: Ντέρμπι στο Άνφιλντ

08:35 11/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι στο μεγάλο ντέρμπι που ολοκληρώνει...
την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μείνουν κοντά στην θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ οι «πολίτες» με τρίποντο κάνουν ένα ακόμα βήμα για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ


Λίβερπουλ: Η γνώριμη φετινή της εικόνα που την θέλει να αδυνατεί να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται όταν αγωνίζεται με ομάδες από το μέση και κάτω του βαθμολογικού πίνακα. Έχασε στην έδρα της Γουέστ Μπρομ με 2-1 και έμεινε
πέντε βαθμούς πίσω από την πέμπτη θέση. Μάλιστα η Τότεναμ κέρδισε την Στόουκ, οπότε τα περιθώρια στένεψαν απελπιστικά για τους «ρεντς», που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης ή να παίζουν καλοκαιριάτικα στο Ιντερτότο. Πάντως απέναντι στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος είναι αήττητη στο «Άνφιλντ» και αυτό θέλει να κάνει απέναντι στην Σίτι. Ο αρχηγός μέσος Τζέραλντ (21/4) χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ τραυματίες είναι οι αμυντικοί Άγκερ (16/0), Φάμπιο Αουρέλιο (11/0), Τζόνσον (25/2) και Κέλι (11/0).


Μάντσεστερ Σίτι: Εκμεταλλεύτηκε κατά απόλυτο τρόπο τις απώλειες των άλλων ομάδων που διεκδικούν Τσάμπιονς Λιγκ και με την νίκη της 5-0 επί της Σάντερλαντ ξέφυγε έξι βαθμούς από την πέμπτη θέση. Αυτός είναι και ο αντικειμενικό στόχος για τους «πολίτες» που διεκδικούν παράλληλα και το Κύπελλο. Ωστόσο δείχνει σοβαρά προβλήματα όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της, μένοντας χωρίς νίκη στα τελευταία εννέα ματς. Πρόβλημα στην άμυνα με τις απουσίες του Μπόατενγκ (16/0) και Ρίτσαρντς (16/1), ενώ ο ντοπέ Κόλο Τουρέ (αμυντικός, 22/1) δεν υπολογίζεται.

Στο… ψαχνό

"This is Anfield", γράφει η ταμπέλα στην έξοδο των αποδυτηρίων και μ’ αυτό το κριτήριο θα επιλέξουμε την Λίβερπουλ, που πάντως δεν είναι καλύτερη της Σίτι. Νίκη των γηπεδούχων στο 2,58 από την 10Bet.com.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα