Πρόωρη Μεγάλη Παρασκευή για την ΑΕΚ

20:12 29/3/2012 - Πηγή: 24wro
Τελευταία μέρα η αυριανή ...(30/3) για την ΑΕΚ, ώστε να πληρώσει τους πρώην ποδοσφαιριστές της, αλλιώς χάνει την προθεσμία και την… αδειοδότηση. Έτσι οι άνθρωποι της Ένωσης μέχρι να κλείσουν οι τράπεζες την Παρασκευή (30/3) θα πρέπει να έχουν καλύψει τις συγκεκριμένες «τρύπες».
Η ΑΕΚ περνάει μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας της, καθώς μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο
κρίνονται πολλά…! Μπορεί η Ένωση να έχει περιθώριο μέχρι την 31η Μαρτίου από την UEFA, αλλά πέφτει Σάββατο και έτσι όλα πρέπει να τελειώσουν την Παρασκευή.
Πρώτο «αγκάθι» η εφορία
Η ΑΕΚ περιμένει το 1,5 εκατομμύριο από το δάνειο που εξασφάλισε ο Ντέμης Νικολαΐδης, το οποίο σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης είναι διαθέσιμο, αλλά αν πάει να περάσει σε ταμείο του «δικεφάλου» υπάρχει κίνδυνος να δεσμευτεί το μισό ποσό από την εφορία. Πάντως από την διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» τονίζεται πως έχει βρεθεί λύση για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως όλα δείχνουν μπορεί να γίνει η πληρωμή των ποδοσφαιριστών μέσω της τράπεζας στην Κύπρο όπου είναι και τα λεφτά. Ότι πάντως είναι να συμβεί πρέπει να γίνει αύριο το πρωί.
Δεύτερο οι… διακανονισμοί
Εκτός τους Κάρλος και Βάγκας που αρνήθηκαν τον διακανονισμό από τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΚ, ανοιχτά μέτωπα υπάρχουν και με τους Μανόλο Χιμένεθ, Μπλάνκο και Νασούτι.
Τρίτο και… τελευταίο η εφορία
Εδώ τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα γιατί υπάρχει περιθώριο μέχρι την Τρίτη ή Τετάρτη και έτσι η Ένωση μπορεί να βρει το ποσό που χρειάζεται έχοντας περιθώριο 2-3 ημερών. Πάντως στην ΑΕΚ δεν φοβούνται την εφορία και πιστεύουν πως το ζήτημα θα λυθεί.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα