Πρόωρη σύνταξη λόγω...αλλαγής φύλου!

01:45 30/9/2011 - Πηγή: 24wro

Από Roger…



Lizi αποφάσισε να γίνει ένας 63χρονος από το Essex για να συνταξιοδοτηθεί δύο χρόνο νωρίτερα, τονίζοντας πως δεν το συνιστά σε κανέναν.

Ο άντρας, ο οποίος υπεβλήθη σε εγχείριση αλλαγής φύλου πριν από ένα χρόνο ζούσε σαν γυναίκα επί τέσσερα χρόνια πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Τώρα όμως που το πιστοποιητικό γεννήσεώς του έχει νόμιμα αλλάξει και αποδεικνύει ότι είναι γένους θηλυκού, η Lizi έχει το δικαίωμα να πάρει σύνταξη από τα 63 της χρόνια, δηλαδή δύο χρόνια νωρίτερα απ’ ότι θα έπαιρνε εάν εξακολουθούσε να είναι άντρας.

Η
ίδια παραδέχεται ότι σε όλη αυτή τη δοκιμασία, οι συνάδελφοί της από τη δουλειά καθώς και οι φίλοι της επέδειξαν μεγάλη κατανόηση. Μάλιστα, μια μέρα πριν την εγχείρηση οι συνάδελφοί της αγόρασαν αποχαιρετιστήριο δώρο για τον Roger ενώ την ημέρα που επέστρεψε ως γυναίκα έκαναν πάρτι καλωσορίσματος για την Lizi.

Σχετικά με την απόφασή της η ίδια είπε:«Δεν με ενοχλεί εάν οι άνθρωποι σχολιάζουν. Δεν μετάνιωσα για την απόφασή μου. Μακάρι να υπήρχε κάποιος τρόπος να μην πληγώνεις τους άλλους, όμως πολύ φοβάμαι ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο καταστρέφοντας τον εαυτό σου. Οι άλλοι απλά πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαι περίεργος απλά ότι γεννήθηκα σε λάθος σώμα».


Keywords
Τυχαία Θέματα