Προσπάθησαν να κάψουν τρανσέξουαλ συμμαθήτρια τους!

18:23 6/12/2012 - Πηγή: 24wro

Σοκάρει η είδηση που ήρθε στη δημοσιότητα για ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε σε εσπερινό σχολείο της Αττικής...

Μαθητές παρά λίγο να κάψουν ζωντανή 25χρονη τρανσέξουαλ συμμαθήτριά τους, περιλούζοντας την με εύφλεκτο υγρό!

Τη σοκαριστική υπόθεση κατήγγειλε το θύμα στο Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών Ελλάδος.

Σύμφωνα με όσα είπε η 25χρονη, οι συμμαθητές της την χλεύαζαν σε καθημερινή βάση, ενώ στην αρχή είχε έρθει αντιμέτωπη και με τον διευθυντή του σχολείου κατά τη διαδικασία εγγραφής της.

Τα δύδκολα όμως δεν τέλειωσαν εκεί...Ο διευθυντής, αφού αναγκάστηκε να δεχτεί τη φοίτησή της, συνέχισε να μην την αποδέχεται, την εξανάγκαζε να πηγαίνει στο σχολείο ντυμένη σαν αγόρι, και να την απειλεί μέχρι που έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιήσει ακόμα και σωματική βία εναντίον της!

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, για να την πείσει να ντύνεται αντρικά, την απείλησε λέγοντάς της ότι «αν επιθυμώ να το τραβήξω, έχω τη δυνατότητα να σε κάνω να μην μπορείς να σταθείς σε κανένα άλλο σχολείο». Η 25χρονη υπέκυψε στις απειλές με αποτέλεσμα να την κοροϊδεύουν όλοι!.

Η συμπεριφορά του διευθυντή αποθράσυνε κάποιους συμμαθητές της που, σύμφωνα με την καταγγελία, έφτασαν στο σημείο να την περιλούσουν με εύφλεκτο υγρό, με σκοπό να την κάψουν!

Το τραγικό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι η διεύθυνση του σχολείου, παρά την αποτρόπαια πράξη των μαθητών, αντιμετώπιζε αυτές τις συμπεριφορές ως «προσωπικές διαφορές» και «πειράγματα» και δεν επενέβη για την επίλυσή τους.
Star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα