Πρωτοχρονιάτικο αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια

09:26 1/1/2012 - Πηγή: 24wro
Πάει κι αυτή η χρονιά, την ξεπετάξαμε όπως και όλες τις προηγούμενες!

Και φυσικά ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Το 2012 και ύστερα το 2013, το 2014 στέκουν σαν τον Καίσαρα υπεράνω των μονομάχων. Άβε! Τι είναι ένα, δύο, τρία ...επτά τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα μπροστά στην αιωνιότητα; Χώρια που θα έχουμε την ευτυχία να ζήσουμε όλα αυτά στα οποία οι ιστορικοί του μέλλοντος θα ήθελαν διακαώς να είναι αυτόπτες μάρτυρες.
Φυσικά το 2012 έχει ιδιαίτερη θέση στις καρδιές μας εξ αιτίας των Μάγια, που δικαιούνται να κορδώνονται για την προφητεία τους, μέχρι τις 21/12. Μετά θα ξεθάψουμε άλλες
εσχατολογικές φαντασίες, αφού είναι γεγονός πως δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς βαρβάρους.

Ας μείνουμε όμως στο σήμερα!

Από μια παραξενιά της μοίρας, το 2012 έρχεται με τους αστρολογικούς δείκτες της πρωτοπορίας να βρίσκονται στις επάλξεις. Η Σελήνη στον Κριό, βιαστική όπως πάντα μας προστάζει «άντε ξεκουνήστε, φθάνει το 2013!» Κι ο Άρης όμως -άλλος πρωτοπόρος με το έτσι θέλω- φουριόζος και αψύς είναι έτοιμος να βάλει φωτιά στο Κορδελιό, στις καρδιές μας και στα κουλουράκια ή τα κοψίδια που ψήνονται στο φούρνο. Μαύρα θα βγουν, αν δεν προσέξουμε!

Καψίματα, κοψίματα και πρηξίματα μπαίνουν στην ημερήσια διάταξη, υπάρχουν όμως και οι εναλλακτικές...
Το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή, «υπόσχεται» να μετατρέψει το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σε μια εορταστική πολεμική αναμέτρηση, όπου θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τις ευχές από τα «μπινελίκια»!
Και στην λογική του «το γοργόν και χάριν έχει» δεν είναι διόλου δύσκολο να περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις.
Γι’ αυτό καλού-κακού συστήνονται ανεπιφύλακτα τα (οικολογικά) χάρτινα πιάτα-ποτήρια συν τα ομόλογα μαχαιροπήρουνα, πρώτον για να μην στερηθούμε το καλό μας σερβίτσιο και δεύτερον για να αποφύγουμε τις επώδυνες ανταλλαγές-εκτοξεύσεις αιχμηρών ιπταμένων αντικειμένων.
Φυσικά υπάρχουν και τα σταχτοδοχεία ή άλλα υλικά που μπορεί να αξιοποιηθούν άμεσα από τους άκρως επινοητικούς μονομάχους-απόγονους του Άρη αλλά η παροιμία «φύλαγε τα σερβίτσια σου για να έχεις τα μισά» για κάτι τέτοιες περιπτώσεις βγήκε.

Στην περίπτωση μιας γενικευμένης σύρραξης πάντως, εκτιμώ πως ο τουρτοπόλεμος θα ήταν η άριστη λύση, αφού με αυτόν τον τρόπο και η ένταση θα εκτονωθεί και γλυκά θα φάμε -χρονιάρα μέρα που είναι.
Ένα επίσης τέλειο προληπτικό μέτρο είναι ο χορός μέχρις εσχάτων. Εκτός από τους γείτονες που θα πλαντάξουν από τα ποδοβολητά και τα ντεσιμπέλ -όλος ο Άρης δικός τους- οι υπόλοιποι θα καταλήξουν επαρκώς εξαντλημένοι και εξουδετερωμένοι. Το μόνο που διακινδυνεύουν οι συνδαιτυμόνες μας είναι ένα απλό πάτημα στον κάλο ή τις αδέσποτες βολές από τα ασυμμάζευτες χερούκλες των παράπλευρων εκστασιασμένων χορευτών.

Ένα ακόμη καυτό μέτωπο είναι εκείνο της τσόχας. Πράσινη μεν, φουντωμένη από το πάθος δε. Κάποιοι θα κάνουν ζαβολιές, κάποιοι θα αυθαιρετήσουν και -είναι βέβαιο- κάποιοι άλλοι θα τσινίσουν και θα τσαντιστούν σφόδρα. Ο «πόλ
Keywords
Τυχαία Θέματα