Προβλέψεις Μαΐου για τα δώδεκα ζώδια

21:05 1/5/2012 - Πηγή: 24wro
Οι Προβλέψεις της Ινδικής Αστρολογίας για το μήνα Μάιο...
Οδηγίες προς τους αναγνώστες
Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.
Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε
τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

Μεσά (Κριός)
Από 13-14/4 έως 13-14/5
Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον ωροσκόπο και 1ο οίκο με αποτέλεσμα να κυριαρχεί σε δυναμική σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Το διάστημα 1-16/5 είναι πολύ τυχερό με τον Ήλιο και τον Δία να σχηματίζουν Ράτζα Γιόγκα στο ζώδιο σας, δηλαδή βασιλικό δεσμό, που σημαίνει αυξημένη τύχη και προστασία. Ο πλανήτης σας, ο Άρης είναι εγκατεστημένος στο 5ο τυχερό σπίτι. Όλα αυτά προλέγουν τύχη στην αγάπη, ευτυχία από παιδιά, επικερδείς επενδύσεις και γενικότερα μια αίσθηση ασφάλειας, αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας. Το ίδιο διάστημα θεωρείται καλύτερο για τους άνδρες χωρίς να αποκλείονται και οι δυναμικές και χειραφετημένες γυναίκες. Το διάστημα 17-31/5 είναι ιδανικό για χαλάρωση και διακοπές χωρίς κοσμοπολίτικη ένταση και περιττά έξοδα. Κάντε γιόγκα και διαλογισμό.
Βρίσαμπα (Ταύρος)
Από 13-14/5 έως 14-15/6
Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο των εισοδημάτων που προέρχονται από την κύρια σας απασχόληση και όχι μόνο. Ο πλανήτης κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, είναι εγκατεστημένη στον θρόνο της και ζώδιο σας, πανίσχυρη πλην ανάδρομη από 15-31/5 κάνοντας το διάστημα αυτό ιδιαίτερα δύσκολο και απατηλό. Για προστασία σας ας λέτε όλες τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Τετάρτες,27 φορές, Ωμ Σούκραγια Ναμαχά Ωμ, ατενίζοντας νοτιοανατολικά. Στο ευνοϊκό διάστημα, από 1-14/8 ρυθμίστε όλες σας τις οικονομικές υποχρεώσεις, μιάς και η τύχη στα εργασιακά θα είναι με το μέρος σας φροντίστε να κρατήσετε χρήματα στην άκρη για το 2ο και δύσκολο 15θήμερο όπου θα πρέπει να είσαστε, ειδικά οι γυναίκες, πολύ συγκρατημένες στα έξοδα και τα φλερτ.
Μιθουνά (Δίδυμοι)
Από 14-15/6 έως 15-16/7
Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 3ο οίκο της καθημερινότητας, παρόρμησης και όχι μόνον. Ο πλανήτης κυβερνήτης σας, ο Ερμής, διασχίζει τρία διαδοχικά σπίτια ξεκινώντας από το δύσκολο 12ο στους Ιχθείς όπου και σημειώνει πτώση, από 1-6/5.Δύσκολες λοιπόν οι πρώτες έξη μέρες και φροντίστε να αποφύγετε κάθε είδους κακοτοπιά σχετικά με θέματα οικονομικά όπως δανε
Keywords
Τυχαία Θέματα