Πτυχές της ζωής του αδικοχαμένου Νίκου Γιγουρτάκη

05:40 14/10/2011 - Πηγή: 24wro

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός και επιχειρηματικός κόσμος...



από τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη. Ο Νίκος ήταν μόλις 30 ετών όταν άφησε την τελευταία του πνοή σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή καρδιάς και διαπιστώθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου μεταφέρθηκε. Λίγες ώρες πριν τον θάνατο του, ήταν σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας για γεύμα, όπως είχε αναφέρει
ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook, ενώ τρεις ώρες μετά πήγε για την αγαπημένη του ενασχόληση, τη γυμναστική.
Ο Νίκος ήταν ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Romeo»....
Η ιστορία και η σχέση της οικογένειας με τα κέντρα διασκέδασης ξεκίνησε από τον παππού του, από τον οποίο είχε πάρει και το όνομά του, σύμφωνα με συνέντευξη που είχε δώσει ο ίδιος. Στη συνέχεια ανέλαβε ο πατέρας του, που χάραξε τη δική του πορεία. Εξάλλου, αλλάζουν οι εποχές. Ο ίδιος βρήκε μια έτοιμη δουλειά, όπως έλεγε, και ένα όνομα που έχει μια ιστορία κι εννοείται ότι βοήθησε.
Η ασχολία του με τα μαγαζιά ήταν κάτι που έκανε με ευχαρίστηση, αφού ανέκαθεν του άρεσε η νυχτερινή ζωή! Ο Νίκος έχει κι έναν αδερφό, τον Γιώργο Γιγουρτάκη, γνωστός κυρίως ως Τζο Τζο. Σύχναζε στον Αστέρα Βουλιαγμένης και έκανε τα καθημερινά του μπάνια εκεί. Ταξίδευε τακτικά στη Μύκονο και γενικά προτιμούσε να πηγαίνει στα πιο in στέκια της Αθήνας. Είχε άριστες σχέσεις με πολλούς γνωστούς τραγουδιστές. Σε παλιότερη σπάνια συνέντευξή του είχε δηλώσει o Νίκος:
«Γεννήθηκα το 1981, τελείωσα το γυμνάσιο στην Ελλάδα σε ιδιωτικό κολέγιο και συνέχισα το λύκειο στο Λονδίνο. Ήθελα να σπουδάσω και πήρα δίπλωμα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το West Minister University»
«Ο λόγος που συνέχισα τις σπουδές μου στο εξωτερικό ήταν ότι ήθελα την ανεξαρτησία μου. Δεν είχα «κολλήματα», δεν σκέφτηκα ότι θα χάσω τις παρέες μου. Άλλωστε, ήξερα καλά αγγλικά. Απλώς ήθελα να τελειοποιήσω τις σπουδές μου και να αλλάξω το lifestyle μου. Επίσης, γνωρίζω καλά και γαλλικά».


Keywords
Τυχαία Θέματα