Ρατσιστική επίθεση Κρόιφ σε Ντάβιντς!

22:56 21/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Ολλανδίας σύμφωνα... με μαρτυρία εκ των έσω προσέβαλε τον πρώην άσο της Γιουβέντους τονίζοντας ότι έχει θέση στον Αγιαξ επειδή είναι μαύρος.

Μετά την κριτική σε ό,τι κινείται στην Ισπανία, ο Γιόχαν Κρόιφ «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά εντός έδρας. Ο Ολλανδός έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις με τη συμπεριφορά του και στον Αγιαξ ετοιμάζουν... ανταρσία, μαζεύοντας υπογραφές για τον απομακρύνουν από το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο πλέον είναι χωρισμένο σε δύο στρατόπεδα. Οπως προκύπτει, ο Κρόιφ έγινε έξαλλος από την πρόσληψη του
Λουίς Φαν Γκάαλ στην τεχνική ηγεσία του Αγιαξ χωρίς τη δική του έγκριση και κατηγορείται για ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του παλιού διεθνή άσου των Γιουβέντους, Μίλαν και Μπαρτσελόνα, κατά τη διάρκεια διοικητικού συμβουλίου.

Το μέλος του Αίαντα, Στέβεν Τεν Χάβε, αποκάλυψε ότι ο Κρόιφ εξαπέλυσσε ρατσιστική επίθεση στον Ντάβιντς. «Βρίσκεσαι στο συμβούλιο επειδή είσαι μαύρος!». Ο Τεν Χάβε συνέχισε: «Ενα τέτοιο σχόλιο έγινε. Ο Εντγκαρ προσβλήθηκε καθώς έτυχε μίας συμπεριφοράς από τον Κρόιφ η οποία προκάλεσε σοκ. Μερικές φορές οι άνθρωποι περνούν τα όρια κατά τη διάρκεια των συμβουλίων και έχουν υπάρξει κανά ρατσιστικά σχόλια. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, όμως δεν είναι εύκολο να είσαι σε αυτή τη θέση». Από την πλευρά του, ο επίσημος Αγιαξ δεν έχει πάρει θέση με ανακοίνωση για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.
Keywords
Τυχαία Θέματα