Ρωτώντας τα Ταρό για ειδικά θέματα

07:57 1/12/2011 - Πηγή: 24wro
Πολλοί πιστεύουν ότι τα Ταρό είναι ένα πολύπλοκο σύστημα, που δύσκολα μπορεί...
κανείς να το διαβάσει και να το κατανοήσει. Είναι αδύνατο, λοιπόν, ν’ απαντάει σε απλές ερωτήσεις. Αυτό συμβαίνει διότι πολλοί από τους ερμηνευτές των Ταρό συχνά δεν καταφέρνουν να διαχωρίσουν τις εξωτερικές από τις εσωτερικές σημασίες των καρτών.

Υπάρχουν δεκάδες τρόποι να ρίξετε τα Ταρό. Αν, όμως, θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε για να πάρετε απαντήσεις σε υλικές ερωτήσεις μ’ ένα συγκεκριμένο
τρόπο, χρειάζεστε την κοσμική εξήγηση των καρτών και μια απλή μέθοδο η οποία δεν έχει πολλές απαιτήσεις.

Συνήθως συμβουλευόμαστε τα Ταρό για τέσσερα βασικά θέματα – ερωτικά, οικονομικά, οικογενειακά και ό,τι αφορά την εξέλιξη μιας υπόθεσης. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην αναζητάτε τέτοιες απαντήσεις για τον εαυτό σας, όπως δεν υπάρχει κανένας λόγος να νομίζετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε. Ο μοναδικός κίνδυνος όταν ερμηνεύετε τα Ταρό για τον εαυτό σας είναι η πιθανότητα να καθοδηγήσετε την εξήγηση του ριξίματος με τρόπο τέτοιο, ώστε ν’ ακούσετε τελικά αυτό που θέλετε. Αν αισθάνεστε, λοιπόν, ότι μπαίνετε σ’ αυτό τον κίνδυνο, μη σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο σας, διότι δε θα έχει κανένα νόημα. Αν, όμως, είστε σίγουροι ότι θέλετε να μάθετε την απάντηση στο θέμα που σας απασχολεί και πιστεύετε ότι είστε ικανοί και ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα σας παρουσιάσουμε κάποια απλά ριξίματα.

Κατ’ αρχάς, προτού ξεκινήσετε, συγκεντρωθείτε για λίγο στην ερώτηση που θέλετε να κάνετε, διότι διαφορετικά θα πάρετε μπερδεμένες απαντήσεις, και υποσχεθείτε ότι θα ερμηνεύσετε τις κάρτες τόσο έντιμα όσο αν τις ρίχνατε για κάποιον άλλο. Μην τις χρωματίζετε με τα δικά σας θέλω.

Απαντήσεις σε ερωτικά θέματα

Διαλέξτε τις Κούπες, διότι αυτό το πακέτο χρησιμοποιείται για ερωτήσεις σχετικές με θέματα καρδιάς. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που οι Κούπες έχουν το σχήμα της καρδιάς. Αν είστε γυναίκα, η Βασίλισσα αντιπροσωπεύει εσάς και ο Βασιλιάς τον άντρα που αγαπάτε. Αν είστε άντρας, εννοείται ότι ισχύει το αντίστροφο.

Ανακατέψτε καλά τις δεκατέσσερις κάρτες των Κουπών και κόψτε τρεις φορές. Χωρίς ν’ αλλάξετε τη σειρά των καρτών, κοιτάξτε σε ποια δέσμη βρίσκεται η κάρτα που αντιπροσωπεύει εσάς. Πάρτε αυτήν τη δέσμη και αφήστε τις υπόλοιπες, διότι δε θα τις χρειαστείτε. Ρίξτε με τη σειρά τις κάρτες της δέσμης που κρατήσατε σ’ ένα ημικύκλιο με τα φύλλα ανοιχτά (το πρόσωπο επάνω).

Τώρα πάρτε τους είκοσι δύο Θριάμβους και ξεχωρίστε τις εξής κάρτες: 0-Ο Τρελός, 1-Ο Μάγος, 3-Η Αυτοκράτειρα, 6-Οι Εραστές, 7-Το Άρμα, 9-Ο Ερημίτης, 12-Ο Κρεμασμένος, 13-Ο Θάνατος, 14-Η Εγκράτεια, 15-Ο Διάβολος, 16-Ο Πύργος, 18-Η Σελήνη, 19-Ο Ήλιος, 21-Ο Κόσμος.

Ανακατέψτε αυτούς τους δεκατέσσερις Θριάμβους, κόψτε μια φορά και βάλτε το κάτω κόψιμο από πάνω. Κατόπιν, μοιράστε ένα Θρίαμβο σε καθεμιά απ’ τις Κούπες που έχετε απλώσει στο ημικύκλιο.Ο Θρίαμβος που θα πέσει πάνω στην κάρτα που σας αντιπροσωπεύει είναι η απάντηση στην ερώτησή σας. Οι Θρίαμβο
Keywords
Τυχαία Θέματα