ΣOΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: H Rihanna βρήκε τα χαμένα της αδέλφια!

22:30 18/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η οικογένεια της pop star θυμίζει ποδοσφαιρική ομάδα...

Με μία ολοκαίνουργια οικογένεια βρέθηκε η σέξι Rihanna, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις δύο αδερφές και ένας επιπλέον αδερφός μοιράζονται δεσμούς αίματος με τη νεαρή τραγουδίστρια.
Η RiRi είχε ήδη δύο μικρότερους αδερφούς από τον 14χρονο γάμο του πατέρα της και της μητέρας της, ενώ τα άλλα τρία παιδιά φαίνεται πως είναι το καθένα από διαφορετική μάνα αλλά
από τον ίδιο πατέρα.
Πιο συγκεκριμένα, η 32χρονη Kandy γεννήθηκε στα Barbados όπως η επώνυμη αδερφή της αλλά μεγάλωσε στην Αγγλία μαζί με την μητέρα της, ενώ τα άλλα δύο παιδιά είναι η 30χρονη Samantha και ο 27χρονος James. Οι λεπτομέρειες της είδησης αναμένονται σοκαριστικές καθώς υπάρχει μέχρι και φωτογραφία της διάσημης τραγουδίστριας σε ηλικία 15 ετών με μία από τις αδερφές της, με την οποία δε γνώριζε τότε πως τις συνδέει συγγένεια.
Αυτό το κορίτσι όλα τα έχει δει, τη μία μπλέκει με βίαιο αγόρι που την κάνει μπλε μαρέν, την άλλη υπονοείται πως είναι ομοφυλόφιλη, τώρα βρίσκεται με καινούρια οικογένεια.
Τουλάχιστον διέκοψε κάθε σχέση με τον μπερμπάντη πατέρα της, γιατί στο τέλος θα χρειαζόταν να τα μεγαλώσει εκείνη και τα πέντε παιδιά!
queen 
Keywords
Τυχαία Θέματα