ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΜΕΡΚΕΛ: ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΕΥΡΩΠΗΣ

16:24 9/10/2012 - Πηγή: 24wro
Η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει την κρίση...
διεμήνυσε ο Αντώνης Σαμαράς προς την Γερμανίδα Καγκελάριο, όπως επισήμανε πριν από λίγο στις δηλώσεις του ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε με έμφαση στις δηλώσεις του ότι ο Ελληνικός λαός αυτή τη στιγμή ματώνει, για να παραμείνει στο ευρώ και θα παραμείνει, γιατί είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει την
κρίση.

Ο κ. Σαμαράς αποκαλώντας την Μέρκελ «μια φίλη της χώρας» υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει γυρίσει σελίδα. «Δεν ζητάμε περισσότερα χρήματα, ούτε χάρες, αλλά την ευκαιρία να σταθούμε στα πόδια μας.

Επεσήμανε επίσης ο Πρωθυπουργός ότι σε κάθε συνάντησή του με τη Μέρκελ, κυριαρχεί ειλικρίνεια και αμοιβαία κατανόηση, πνεύμα συνεργασίας, αλλά και η αίσθηση ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο ελληνικός λαός, όσο και ο υπόλοιπος Ευρωπαϊκός κόσμος. Άλλωστε η Ευρώπη είναι το κοινό μας σπίτι.

Υπογράμμισε τέλος ότι απηύθυνε προς την Καγκελάριο την δέσμευση και την απόφαση της Ελλάδας να τηρήσει τις υποχρεώσεις της και να ξεπεράσει την κρίση, με βασική προϋπόθεση να βγει από την ανεργία και την ύφεση, δια της ανάπτυξης.

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα