Σχεδίασαν τη δολοφονία του παππού τους

00:36 1/7/2011 - Πηγή: 24wro

Είχαν βάλει στο μάτι την κληρονομιά!!

Οι δύο ανήλικες κόρες μιας οικογένειας από ένα χωριό κοντά στο...



 Winchester της Μ. Βρετανίας, ηλικίας 14 και 15 ετών συμμετείχαν στο σχέδιο δολοφονίας του παππού τους που οργάνωσαν από κοινού με τη 48χρονη μητέρα τους, τον 18χρονο αδερφό τους και την 16χρονη φίλη του.

Ο λόγος; Η κληρονομιά του παππού, την οποία ήθελαν να κάνουν δική τους πιο σύντομα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο του δικαστηρίου, η οικογένεια αναζήτησε στο ίντερνετ… τον ιδανικό τρόπο δολοφονίας του 89χρονου παππού.

Τελικά
αποφάσισαν να του επιτεθούν με τούβλα, τα οποία είχαν τυλίξει σε πλαστικές σακούλες. Νωρίτερα είχαν προσπαθήσει να τον τρομάξουν μέχρι θανάτου, σπάζοντας τα τζάμια του σπιτιού του μέσα στη νύχτα, ενώ μια άλλη φορά είχαν κόψει το σωληνάκι της βενζίνης του αυτοκινήτου του, θέλοντας να προκαλέσουν έκρηξη!



Ο ηλικιωμένος, που ζει μαζί με την 87χρονη σύζυγό του, ξυλοκοπήθηκε άγρια, αλλά γλύτωσε με σοβαρά χτυπήματα σε έντεκα σημεία στο σώμα του.

Το περιστατικό συνέβη στις 15 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, όταν ο παππούς είδε έξω από το παράθυρο του σπιτιού του την 48χρονη υιοθετημένη κόρη του να κείτεται ξαπλωμένη στην αυλή.



Έξω τον περίμενε ο εγγονός του, ο οποίος του έφερε το πρώτο χτύπημα και στη συνέχεια ακολούθησαν οι δύο ανήλικες εγγονές του, οι οποίες ήταν «οπλισμένες» με τα τούβλα.

Οι αστυνομικοί που εξέτασαν τους υπολογιστές της οικογένειας, βρήκαν «ίχνη» τους στις αναζητήσεις τους στο Google σε λήμματα όπως «1.000 τρόποι για να πεθάνετε» ή «πώς να σκοτώσετε κάποιον» ή «δέκα εύκολοι τρόποι να σκοτώσετε κάποιον χωρίς να αφήσετε ίχνη».


Keywords
Τυχαία Θέματα