Σχόλια για τον Γιώργο Παπανδρέου και αιχμές για τις μπίζνες Αντρίκου

22:07 24/1/2012 - Πηγή: 24wro

Δημοσίευμα της ελβετικής La Liberte αποκαλύπτει τις δραστηριότητες της ΜΚΟ που ανήκει στον Αντρίκο Παπανδρέου...

Το κουβάρι της ελληνικής -συντεταγμένης ή μη- χρεωκοπίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν πλέον το παιγνίδι είχε κριθεί για τον Κώστα Καραμανλή και την κυβέρνησή του.
Όλα έδειχναν ότι σύρθηκε σε ταπεινωτικές εκλογές με συγκεκριμένο
σχέδιο και συγκεκριμένη ρητορική από τον άμεσο αντίπαλό του, τον Γιώργο Παπανδρέου.
Οι συνθήκες πόλωσης και η δυσοσμία σκανδάλων που κατασκευάσθηκαν για να κατηγορήσουν τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή και την Νέα Δημοκρατία, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Ίσως σκόπιμα, λένε πολιτικοί παρατηρητές σήμερα.
Στο κρίσιμο διάστημα μεταξύ του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου 2009, όταν η χώρα οδηγείτο για εκλογές, η κυβέρνηση Καραμανλή βρισκόταν στη δίνη προβλημάτων, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ενεπλάκη σε μία αγοραπωλησία CDS (ασφαλίστρων κινδύνου) από την οποία το Ταμιευτήριο κέρδισε 40 εκατ. δολάρια μεν, αλλά θα μπορούσε να βγάλει περισσότερα.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή κ. Πάνου Καμμένου, ο τέως πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου ενήργησε ως έμμισθος μεσίτης ξένων συμφερόντων σε υπόθεση αγοραπωλησίας ασφαλίστρων κινδύνου από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μέσω μιας μυστηριώδους Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης με έδρα στην Ελβετία.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα