Σε σοβαρή κατάσταση τα δύο αδέλφια που παρασύρθηκαν από μοτοσικλέτα

14:12 12/7/2012 - Πηγή: 24wro
Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του αγοριού...
που παρασύρθηκε από οδηγό μοτοσικλέτας στην οδό Πατησίων. Ελεγχόμενη κρίνεται η κατάσταση της επτάχρονης δίδυμης αδερφής του.
Και τα δύο παιδιά νοσηλεύονται διασωληνομένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Από τις αξονικές τομογραφίες που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το αγόρι έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα άκρων και γνάθου, αλλά και τραύματα στο πρόσωπο και τη στοματική κοιλότητα.

Η αντίστοιχη αξονική εγκεφάλου, αυχένα και κοιλίας στο κορίτσι δεν έδειξε σημαντικά παθολογικά ευρήματα.

Οι
γιατροί συνεχίζουν τις εξετάσεις και προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας των δύο παιδιών, κατί που μάλλον φαίνεται εφικτό για το κορίτσι και πιο δύσκολο για το αγόρι.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά όταν την ώρα που διέσχιζαν με τη μητέρα τους την οδό Πατησίων, παρασύρθηκαν από διερχόμενη μοτοσικλέτα.

Ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος και σε μικρή απόσταση άφησε και τη μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκε. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε αυτοβούλως στην Τροχαία και συνελήφθη.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για έναν 21χρονο μόνιμο υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο νωρίτερα ο νεαρός είχε χτυπήσει έναν ποδηλάτη και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να εξαφανιστεί. Στο τροχαίο τραυματίστηκε και η μητέρα των δύο παιδιών που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Keywords
Τυχαία Θέματα