Σε συγχώνευση προχωρούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και η TBank

12:05 9/6/2011 - Πηγή: 24wro
Το Χρηματιστήριο Αθηνών κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την...
προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της από σήμερα 9 Ιουνίου 2011 μέχρις ότου το επενδυτικό κοινό ενημερωθεί για το αποτέλεσμα των συνεδριάσεων των διοικητικών συμβουλίων
των εταιρειών με θέμα τη συγχώνευσή τους και, σε περίπτωση που αποφασισθεί η εν λόγω συγχώνευση, για την προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής.

Ακόμη, αναστέλλεται προσωρινά και η διαπραγμάτευση των παραγώγων προϊόντων συμπεριλαμβανομένου των προϊόντων δανεισμού, με υποκείμενο τίτλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Η T BANK εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011 με μοναδικό θέμα πρόταση συγχώνευσης με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η τράπεζα θα προβεί σε περαιτέρω ενημέρωση του επενδυτικού κοινού μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της.
Υπενθυμίζεται πως τον Απρίλιο η T Bank (πρώην Aspis Bank) προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 48,37 εκατ. ευρώ , κατά την οποία το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο απόκτησε παρουσία 32,90% στο μετοχικό της κεφάλαιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα