Σκότωσε παιδιά, πεθερό, 2 φίλους και τη γυναίκα του!

00:35 17/8/2011 - Πηγή: 24wro
Η ήρεμη γειτονιά στην πρωτεύουσα St Helier στο νησί της Μάγχης, Τζερζί διαταράχθηκε την περασμένη Κυριακή από... ένα βίαιο έγκλημα. Ένας άνδρας λέγεται ότι μαχαίρωσε τη γυναίκα, τα δύο ανήλικα παιδιά του, τον πεθερό του και δύο φιλικά πρόσωπα της οικογένειας σε ένα δολοφονικό ρεκόρ για την ιστορία του τόπου.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο λόγος ήταν η απιστία της συζύγου του σε βάρος του και η εγκυμοσύνη της που προκλήθηκε από την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε.
Φαινομενικά, ο νεαρός Πολωνός Ντάμιαν Ρζεζόουσκι και η επίσης Πολωνή σύζυγός του Ιζαμπέλα έμοιαζαν όχι μόνο εμφανισιακά
ταιριαστό ζευγάρι, αλλά και βαθειά αγαπημένο.
Όπως αποδείχθηκε, ο γάμος τους μόνο με ροδοπέταλα δεν ήταν στρωμένος καθώς πρόσφατα ο Ρζεζόουσκι είχε μάθει όχι μόνον ότι η γυναίκα του τον απατούσε, αλλά πως περίμενε και παιδί.
Η βρετανική Daily Mail αλλά και η πολωνική Fakt κάνουν λόγο για αυτοκτονικές τάσεις του νεαρού άνδρα προτού προβεί στο πολλαπλό φονικό, το οποίο θεωρήθηκε από την εφημερίδα της πατρίδας του «φόνος τιμής».
Η αστυνομία θεωρεί ότι ο 30χρονος Ρζεζόουσκι αποτελείωσε τρεις γενιές εντός 15λεπτου και έπειτα από διακοπές τριών εβδομάδων στην πατρίδα τους την Πολωνία. Σκότωσε την 30χρονη σύζυγό του Ιζαμπέλα, την 5χρονη κόρη του Κίγκα, τον μόλις 18 μηνών γιο του Κάσπερ, τον 55χρονο πατέρα της συζύγου του, μία καλή φίλη της γυναίκας του, 34 ετών και την 5χρονη κόρη της.
Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ η Ιζαμπέλα είχε δημοσιοποιήσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στον γάμο τους μέσω του λογαριασμού της στο Facebook.
Keywords
Τυχαία Θέματα