Σκότωσε την μάνα του για ένα εισιτήριο συναυλίας

01:25 17/9/2011 - Πηγή: 24wro

Στη δίκη του που ξεκίνησε στις ΗΠΑ, ο Robert Lyons που πάσχει από το σύνδρομο της διπολικής προσωπικότητας, ισχυρίστηκε πως...



 σκότωσε την μητέρα του που ήταν άρρωστη στο κρεβάτι της, γιατί αρνήθηκε να του αγοράσει εισιτήρια για συναυλία της Avril Lavigne.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στο Σικάγο των ΗΠΑ to 2008, αλλά εχθές ξεκίνησε η δίκη του Robert Lyons ο
οποίος όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν στην φυλακή, μετά τον εντοπισμό του σε ένα εστιατόριο Hooters λίγες ώρες μετά το συμβάν, μετά από καταγγελία γειτόνων για έντονο καυγά.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους του οι σχέσεις του Lyons με την μάνα του ήταν μάλλον τεταμένες ειδικά από όταν μετακόμισε στο ίδιο σπίτι μαζί της.
Όπως ισχυρίζονται το μοιραίο πρωινό στις 14 Μαρτίου του 2008 η μάνα του τον είχε υποχρεώσει να κάνει πάρα πολλά θελήματα καθώς η ίδια ήταν άρρωστη. Μάλιστα κάποια στιγμή που ο Robert αντέδρασε, η μάνα του πήρε ένα κουζινομάχαιρο και τον απείλησε.
Όμως για τον Robert η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η άρνηση της μητέρας του να τηλεφωνήσει σε έναν γνωστό της για να του αγοράσει δύο εισιτήρια (για αυτόν και έναν φίλο του) για να παρακολουθήσουν μια συναυλία της Avril Lavigne. Τότε ο Robert σε μια έκρηξη οργής, χτύπησε με ένα μπουκάλι σαμπάνιας δύο φορές στο κεφάλι την μητέρα του και μετά την μαχαίρωσε εννιά φορές στην πλάτη, ενώ στην πορεία φαίνεται πως κάλυψε το πτώμα με χλωρίνη και άλλα χημικά και πήγε σε ένα Hooters όπου και συνελήφθη.
Η εισαγγελία δεν δέχεται τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης του κατηγορούμενου πως οι πράξεις του δικαιολογούνται γιατί υπήρξε πρόκληση από την πλευρά του θύματος ούτε το ελαφρυντικό ότι ο δράστης δεν είχε επίγνωση των πράξεών του και τον διώκουν για δολοφονία πρώτου βαθμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα