ΣΟΚ: Πύθωνας σκότωσε 2χρονο κοριτσάκι

19:55 13/7/2011 - Πηγή: 24wro
H Jaren Hare, 21 ετών και ο σύντροφός της Charles Darnell, 34 ετών... βρίσκονται αντιμέτωποι με το νόμο, καθώς κατηγορούνται για τρίτου βαθμού δολοφονία της 2χρονης κόρης τους. Ο πύθωνας της οικογένειας επιτέθηκε στο παιδί, το οποίο πέθανε από ασφυξία.
Η μητέρα του κοριτσιού το βρήκε στην κούνια του, με τυλιγμένο γύρω από το άψυχο σώμα του το τεράστιο κίτρινο φίδι. Προσπάθησε να βγάλει το ζώο από πάνω του, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Το παιδί ήταν νεκρό, παρά τις προσπάθειες των γονιών της να την επαναφέρουν.
Οι εισαγγελείς δηλώνουν ότι το μακάβριο ατύχημα ήταν αποτέλεσμα της εγκληματικής
αμέλειας του ζευγαριού. Αν και το φίδι ήταν ''το μέσο θανάτου'', οι γονείς επέδειξαν απερίσκεπτη αδιαφορία.


Είχαν το φίδι σαν κατοικίδιό τους, αλλά δε φρόντιζαν να παίρνουν όλα εκείνα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια των ίδιων και του παιδιού τους. Το ζώο ήταν για πάνω από ένα μήνα χωρίς τροφή και κοιμόταν μέσα σε μία κουβέρτα την οποία ''έκλειναν'' με παραμάνες.


Νομικοί εμπειρογνώμονες παρομοίασαν την αποτυχία του ζευγαριού να κρατήσει το φίδι σε ασφαλή χώρο, σαν να είχαν στο σπίτι τους ένα γεμάτο όπλο. Όπως ήταν αναμενόμενο, η επίθεση του πεινασμένου ζώου ήταν υπόθεση ημερών.
Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού είχαν προσφερθεί πολλές φορές να βοηθήσουν την οικογένεια, καθώς και οι δύο ήταν άνεργοι και δε μπορούσαν να αγοράσουν ούτε την τροφή του πύθωνα.
Η δίκη θα διαρκέσει για περισσότερο από μία εβδομάδα και οι γονείς είναι κατηγορούμενοι για κακούργημα και παραμέληση του ανήλικου παιδιού τους.


 pamepreveza.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα