ΣΟΚ: Βίαζε επί χρόνια 39χρονη με διανοητική υστέρηση!

15:03 9/2/2012 - Πηγή: 24wro
Σε ποινή φυλάκισης έξι ετών και δύο μηνών καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ηρακλείου ένας...
68χρονος άντρας που κατηγορούνταν για τον βιασμό μιας 39χρονης γυναίκας με διανοητικά προβλήματα.

Ο κατηγορούμενος, που εκτίει πολυετή ποινή φυλάκισης για την αποτρόπαιη δολοφονία μιας 50χρονης μητέρας τριών παιδιών το καλοκαίρι του 2004, χθες ενώπιον των δικαστών αρνήθηκε τον βιασμό και τον απέδωσε σε συκοφαντία. Ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή μόλις τεσσάρων μηνών μικρότερη από αυτήν που είχε επιβληθεί στην πρωτοβάθμια δίκη.

Ο 68χρονος συγκλόνισε το πανελλήνιο το 2007, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε σκοτώσει τη γυναίκα με την οποία διατηρούσε παράνομο δεσμό. Κτηνοτρόφος είχε εντοπίσει σε αγροτική περιοχή ένα ανθρώπινο κρανίο και ύστερα από αστυνομικές έρευνες στο ίδιο σημείο εντοπίστηκε ο σκελετός της 50χρονης, η οποία αγνοούνταν από το 2004.

Οπως προέκυψε, ο δράστης την είχε σκοτώσει και την είχε θάψει στην αγροτική περιοχή, ενώ ένα χρόνο αργότερα, το 2005, είχε επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος και είχε επιχειρήσει να κάψει το πτώμα της. Η σορός της είχε ταυτοποιηθεί από τη βέρα που φορούσε, καθώς ήταν παντρεμένη με συγχωριανό του δράστη.

Ο 68χρονος μετά το αποτρόπαιο έγκλημά του μετέβη και εγκαταστάθηκε στο σπίτι όπου διέμεναν η 39χρονη με διανοητική υστέρηση και η μητέρα της, φίλες της 50χρονης, τις οποίες χτυπούσε και απειλούσε καθημερινά. Μάλιστα βίαζε σχεδόν σε καθημερινή βάση την 39χρονη και έπειτα της έλεγε ότι για την πράξη του φταίει το ποτό. Η λύτρωση για τις δύο γυναίκες ήρθε όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για τη δολοφονία της ερωμένης του.
Keywords
Τυχαία Θέματα