Σουλτς με Παπούλια και αρχηγούς για το ευρώ

08:37 18/5/2012 - Πηγή: 24wro
Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σουλτς...
Ο κ. Σουλτς θα είχε προγραμματίσει επίσκεψη στην χώρα μας για την προηγούμενη Κυριακή, αλλά λόγω των πολιτικών εξελίξεων είχε αναβληθεί.
Μετά το σχηματισμό της υπηρεσιακής κυβέρνησης ο κ. Σουλτς αποφάσισε να πραγματοποιήσει το ταξίδι – αστραπή, προκειμένου να απευθυνθεί στην πολιτειακή ηγεσία του τόπου, αλλά και σε αρχηγούς κομμάτων.
Στο πρόγραμμα του κ. Σουλτς περιλαμβάνεται
συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. Από το ΠΑΣΟΚ έγινε γνωστό πως θα συναντηθεί με τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Βενιζέλο στις 11:15 το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα έχει συναντήσεις επίσης με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα και με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη.
Ο κ. Σουλτς επίσης θα μιλήσει το απόγευμα της Παρασκευής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου. Εκεί αναμένεται να ταχθεί υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ, άποψη που έχει εκφράσει και παλιότερα.

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα