Στην Αρμάνι ο Φώτσης

23:05 1/7/2011 - Πηγή: 24wro

Κι εκεί που περιμέναμε ο Αντώνης Φώτσης να μεταβεί στη Βαρκελώνη …
για χάρη της Μπαρτσελόνα, εκείνος αποφάσισε να συνεχίσει στην Ιταλία! Όχι όμως για χάρη της κορυφαίας στη χώρα, Σιένα, αλλά για την Αρμάνι Τζινς, που έκανε το κόλπο-γκρόσο και έπεισε τον Έλληνα φόργουορντ να μετακομίσει στο Μιλάνο.



Ο διεθνής παίκτης και καλύτερος των τελικών της Α1, δεν περίμενε τον Παναθηναϊκό και τις νέες εξελίξεις που διαμόρφωνε η παραμονή και για τη φετινή σεζόν των Γιαννακόπουλων στην προεδρία και με μεγάλη μυστικότητα συμφώνησε να αγωνίζεται
με τη φανέλα της Αρμάνι για την επόμενη διετία!

Αυτό φυσικά, δεν θα γινόταν αν δεν έπεφταν τόσα πολλά λεφτά στο… τραπέζι! Ο Φώτσης θα αποτελέσει μια εκ των ακριβότερων μεταγραφών στην ιστορία της ιταλικής ομάδας –αν όχι η ακριβότερη- αφού για κάθε χρόνο θα λαμβάνει το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ!

Η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, ωστόσο ήδη ο μάνατζερ του Φώτση, βρίσκεται στο Μιλάνο για τα τυπικά και τις υπογραφές των συμβολαίων, ενώ ο ίδιος ο παίκτης θα μεταβεί στην Ιταλία στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Τίποτα δεν μπορεί να την χαλάσει πλέον και το μόνο που απομένει είναι η τυπική ανακοίνωση!

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα