Στην πλατεία Συντάγματος οι Αγανακτισμένοι με το «Θέατρο του Ήλιου»

16:48 18/6/2011 - Πηγή: 24wro
«Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είναι ψήφος εμπιστοσύνης στο Μνημόνιο» διαμηνύουν οι ...Αγανακτισμένοι και ετοιμάζονται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό.


Νέο ραντεβού δίνουν σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος παραμονή της τριήμερης κοινοβουλευτικής συζήτησης για την ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης της Βουλής
προς την κυβέρνηση.

«Αυτό θα είναι το δικό μας καλοκαίρι», διαμηνύουν και ζητούν από τα συνδικάτα και τα εργατικά κέντρα να κηρύξουν γενική απεργία, ώστε «μαζί με όλους τους εργαζομένους να περικυκλώσουμε τη Βουλή με αίτημα την πτώση της κυβέρνησης. Είναι αυτονόητο ότι θα μείνουμε στις πλατείες μέχρι να φύγουν και να μην επιστρέψουν με οποιοδήποτε προσωπείο όλοι όσοι δημιούργησαν το σημερινό αδιέξοδο».

Ωστόσο η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας διαφέρει. Το μεσημέρι του Σαββατού η κορυφαία σκηνοθέτιδα Αριάν Μνουσκίν και ο θίασός της, το Θέατρο του Ήλιου θα πραγματοποιήσουν ένα χάπενινγκ.

Παρακολουθώντας εδώ και μήνες τις αντιδράσεις του κόσμου στις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, όπως παρουσιάζονται από τα μέσα ενημέρωσης, η επιθυμία της Αριάν Μνουσκίν ήταν να βρεθεί κοντά στους διαδηλωτές.

Αύριο Κυριακή, οι Αγανακτισμένοι της Σπάρτης προτίθενται να ξεκινήσουν πορεία προς την Αθήνα. Το ραντεβού έχει δοθεί γι' αυτή την Κυριακή στις 20.00 το βράδυ στο άγαλμα του Λεωνίδα, από όπου οι συγκεντρωμένοι θα βαδίσουν προς την Αθήνα. Μέσω της Εθνικής Οδού θέλουν να κατευθυνθούν προς την πλατεία Καραϊσκάκη, την Ομόνοια και την πλατεία Συντάγματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα