Στήριξη Πέρεθ σε Μουρίνιο κόντρα στις φήμες

14:25 15/12/2012 - Πηγή: 24wro

Κόντρα στις φήμες που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να λοξοκοιτάει...
από τον Αρσέν Βενγκέρ μέχρι τον Κάρλος Αντσελότι και από τον Γιόακιμ Λεβ μέχρι τον… Πέπε Γκουαρδιόλα, ο πρόεδρος της «βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ σήκωσε ασπίδα προστασίας στον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Έχουμε τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο, με εντυπωσιακές επιδόσεις και χαίρει της εκτίμησης όλων των φίλων του ποδοσφαίρου. Ο Μουρίνιο έχει δεχθεί επιθέσεις και προβολές, οι οποίες είναι άδικες και δεν ταιριάζουν σε εκείνον. Μάλιστα, επηρεάζουν την αξιοπρέπεια στο πρόσωπό του.

Από
εδώ θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου, την εμπιστοσύνη μου στο έργο του και την αγάπη μου για όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στην ομάδα» υποστήριξε το αφεντικό των Μαδριλένων και συμπλήρωσε: «Έχουμε δημιουργήσει μία dream team, μία ομάδα που παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο με μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, με την ικανότητα και τη διάθεση να πετύχει όλες τις προσκλήσεις.

Αυτή η ομάδα κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα και σήκωσε μετά από πολλά χρόνια το Κύπελλο Ισπανίας. Για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν υπάρχουν ανέφικτοι στόχοι. Ξέρω τους παίκτες και ο προπονητής το ίδιο…».
Keywords
Τυχαία Θέματα