Στις 4 Οκτωβρίου η παρουσίαση του νέου iPhone 5!

20:45 21/9/2011 - Πηγή: 24wro
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά sites, η Apple είναι έτοιμη να... ανακοινώσει την διεξαγωγή του event της παρουσίαση του iPhone 5! Η ημερομηνία διεξαγωγής θα είναι η 4η Οκτωβρίου και επί σκηνής θα βρίσκεται ο νέος CEO Tim Cook.

Σας λέγαμε τις τελευταίες μέρες ότι περιμένουμε από στιγμή σε
στιγμή την ανακοίνωση της παρουσίαση του iPhone 5. Η στιγμή φτάνει από λεπτό σε λεπτό, καθώς σύμφωνα με το “All Things Digital”, η ημερομηνία έχει κλειδώσει για τις 4 Οκτωβρίου και μένει να διευθετηθούν μόνο κάποιες λεπτομέρειεςΕπί σκηνής θα δούμε και την τριανδρία των Phil Schiller, Scott Forstall και Eddy Cue, οι οποίοι θα έχουν υποστηρικτικό ρόλο.

Αν και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα, φαίνεται ότι για πρώτη φορά την παρουσίαση του νέου μοντέλου iPhone, δεν θα αναλάβει ο Steve Jobs! Την θέση του θα πάρει φυσικά ο Tim Cook, o νέος CEO της Apple, ο οποίος καλείται να συνεχίσει την παράδοση που άφησε πίσω του ο μέγας Steve.

Αυτό που μένει πέραν της τυπικής ανακοίνωσης του event, είναι να μάθουμε αν θα υπάρξει παράλληλα κάποια παρουσίαση σχετικά με τα νέα iPods, όπως παραδοσιακά συμβαίνει κάθε φθινόπωρο.

Stay iTuned!
Keywords
Τυχαία Θέματα