Στις φλόγες το ιδιωτικό νησί του Mr Virgin

21:15 23/8/2011 - Πηγή: 24wro
Στις φλόγες τυλίχθηκε μια από τις επαύλεις του παγκοσμίως γνωστού επιχειρηματία Ρίτσαρντ Μπράνσον, στο ιδιωτικό νησί του...
στις βρετανικές Παρθένες Νήσους, στην Καραϊβική, τη στιγμή μάλιστα που στο σπίτι βρίσκονταν μέσα η γνωστή ηθοποιός Κέιτ Ουίνσλετ (πρωταγωνίστρια στον “Τιτανικό”) με τα παιδιά της και άλλα 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και η 90-χρονη μητέρα του Μπράνσον.

Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον είναι ο ιδιοκτήτης του Ομίλου Virgin που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αερομεταφορές, δισκογραφικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις στο χώρο
του θεάματος, κτηματομεσιτικά κλπ.
Είναι επίσης γνωστός και για τον εκκεντρικό χαρακτήρα του.

Όλοι κατάφεραν να βγουν σώοι από την πυρκαγιά, αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ η διάσημη ηθοποιός Κέιτ Ουίνσλετ βοήθησε να σωθεί και η μητέρα του εκκεντρικού επιχειρηματία.

Ο ίδιος ο Μπράνσον βρισκόταν σε διπλανή έπαυλη μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο του.
Στην έπαυλη όπου διέμενε η Κέιτ Μπλάνσετ βρισκόταν η κόρη του.

“Περίπου 20 άτομα βρίσκονταν μέσα τη στιγμή της πυρκαγιάς, ευτυχώς όλοι βγήκαν σώοι” δήλωσε ο επιχειρηματίας.

Για την ιστορία, ο Ρίτσαρντ Μπράνσον αγόρασε το ιδιωτικό νησί Necker στις βρετανικές Παρθένες Νήσους το 1982. Αμέσως άρχισε την κατασκευή σειράς πολυτελών οικιών, όπως της συγκεκριμένης που καταστράφηκε, για να μετατραπεί το νησί σε προορισμό εξωτικών διακοπών.

Ο επιχειρηματίας πάντως ξεκαθάρισε ότι θα αρχίσει αμέσως τις εργασίες ανακατασκευής. «Κάτι ακόμα καλύτερο θα βγει μέσα από τα ερείπια» τόνισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα