Στον εισαγγελέα γιατί σκότωσε τον συγκάτοικό του

18:51 7/11/2011 - Πηγή: 24wro
Τους έδενε κοινή μοίρα… Από το καλοκαίρι είχαν περάσει μαζί τα πάνδεινα για να έρθουν παράνομα στην Ελλάδα από το Αφγανιστάν, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή μακριά από τους πολέμους, τις εκρήξεις και τη βία που ζούσαν στην πατρίδα τους. Όμως, η ζωή του ενός έμελλε να τελειώσει βίαια και μάλιστα από το χέρι του φίλου του!
Οι δυο Αφγανοί, ένας 25χρονος και ένας ανήλικος μόλις 17 χρόνων, ξέχασαν εύκολα τα όσα είχαν περάσει μαζί μέχρι να καταλήξουν
κάτω από την ίδια στέγη σε ένα σπίτι στην περιοχή «Αλάτσατα» στη Χαλκίδα. Ο άγριος καυγάς που ξέσπασε ανάμεσά τους, άγνωστο για ποιον λόγο, κατέληξε με τον ένα νεκρό –τον ανήλικο- και τον άλλο δολοφόνο!
Οι γείτονες παραξενεύτηκαν από την ξαφνική ησυχία που ακολούθησε τις άγριες φωνές και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν, βρήκαν τον άτυχο 17χρονο νεκρό στο σαλόνι με δυο τραύματα στο στήθος από το κουζινομάχαιρο που βρέθηκε πεσμένο δίπλα του. Η περιγραφή του 25χρονου ομοεθνούς του δόθηκε αμέσως και μέσα σε λίγα λεπτά συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημα. Ο Αφγανός, που διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στην χώρα, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Χαλκίδας.


Keywords
Τυχαία Θέματα