Στον Εισαγγελέα ο 25χρονος που σκότωσε την γιαγιά του

19:51 21/12/2011 - Πηγή: 24wro
Αμίλητος πέρασε το μεσημέρι το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου...
Ηρακλείου ο 25χρονος φοιτητής που δολοφόνησε... την 85χρονη γιαγιά του χθες τα ξημερώματα στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα που θα του ασκήσει κατηγορίες ένώ εκτιμάται πως θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Ο νεαρός στον οποίο από την αρχή επικέντρωσαν τις έρευνες τους οι αστυνομικές αρχές, καθώς αυτός ειδοποίησε για το
θάνατο της γιαγιάς του, κατα την κατάθεσή του έπεσε σε πολλές αντιφάσεις, προτού ολολογήσει τελικά το αποτρόπαιο έγκλημα ισχυριζόμενος πως η 85χρονη του είχε κάνει και μάγια.

Υπενθυμίζεται, ότι η 85χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της σήμερα τα ξημερώματα. Η γυναίκα έφερε αρκετές μαχαιριές στο σώμα της καθώς και μώλωπες από χτυπήματα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 25χρονος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διέμενε μαζί με την 85χρονη, χθες το πρωί, μπήκε στο υπνοδωμάτιο της και την τραυμάτισε θανάσιμα, προκαλώντας χτυπήματα με μαχαίρι σε όλο της το σώμα.

Στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει φωτιά στο στρώμα του κρεβατιού για να εξαφανίσει τα ίχνη της πράξης του, η οποία δεν επεκτάθηκε και ακολούθως κάλεσε την Αστυνομία.

Επίσης, οι αστυνομικές αρχές προχώρησανστη σύλληψη κι ενός 22χρονου στον οποίο ο 25χρονος είχε αποκαλύψει την αποτρόπαια πράξη του, αλλά ο 22χρονος δεν είπε τίποτα με συνέπεια να κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματία και παρασιώπηση εγκλημάτων.
Keywords
Τυχαία Θέματα