Στον Κορυδαλλό ο δεσμοφύλακας - βαποράκι

13:20 11/5/2011 - Πηγή: 24wro
Στις φυλακές Κορυδαλλού, σε ειδική πτέρυγα, θα οδηγηθεί…
τελικά ο 38χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος της Αλικαρνασσού που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να κατέχει 250 γραμμάρια ηρωίνης και κινητά τηλέφωνα.




Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά την επιφύλαξη που εξέφρασαν για την ασφαλή κράτηση του οι διευθυντές των δικαστικών φυλακών Νεαπόλεως και Χανίων αντίστοιχα.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι επειδή τα δύο σωφρονιστικά καταστήματα δε διαθέτουν ειδικά
κελιά, εκφράστηκε έντονη ανησυχία για την σωματική ακεραιότητα του 38χρονου, ο οποίος δεν έχει πλέον και λίγους «εχθρούς» εντός και εκτός φυλακής.


Άλλωστε ο ίδιος κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι δέχεται σοβαρές απειλές από αδίστακτα κυκλώματα κακοποιών, ενώ εξέφρασε φόβους ακόμα και για την οικογένεια του.


Έτσι άμεσα κινήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου ο 38χρονος να μεταχθεί στον Κορυδαλλό όπου θα εγκλειστεί σε ειδική πτέρυγα.


Συνάντηση με τον ειδικό γραμματέα


Στον απόηχο της σύλληψης του 38χρονου-της πρώτης επ’ αυτοφώρου πανελλαδικά-αντιπροσωπεία της διοίκησης του σωματείου των φυλακών Αλικαρνασσού συναντήθηκε χθες στην Αθήνα με τον ειδικό γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης.


Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό, ωστόσο-όπως ήταν αναμενόμενο-δεν μπορούσε να μην γίνει αναφορά στην υπόθεση.


Τόσο ο πρόεδρος του σωματείου όσο και οι συνάδελφοι του καταδίκασαν το περιστατικό ενώ ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία τόσο του 38χρονου άλλα και όσων άλλων ενέχονται σε υποθέσεις διαφθοράς.
Keywords
Τυχαία Θέματα