Στρίβειν δια του… αρραβώνος o Αβραμόπουλος!

23:49 4/3/2012 - Πηγή: 24wro
Mετά τα υπονοούμενα και τη βόμβα διασποράς που έριξε...
μέσω Βήματος και ερμηνεύτηκε από όλους ως πρόκριμα μετεκλογικής συνεργασίας και συγκυβέρνησης των δύο μεγάλων κομμάτων (όπως γράψαμε εδώ) , ο κ Αβραμόπουλος συνέχισε δια της γνωστής «διπλωματικής» τακτικής του και το… αθώο «ύφος», τις… διευκρινήσεις : Βγήκε πρωί -πρωί με την δροσούλα στον Σκάι και είπε οτι αυτός μίλησε για «συνεννόηση και συνεργασία» που είναι, όπως είπε, το βαθύτερο νόημα και η μεγάλη αξία της ίδιας της δημοκρατίας.

«Άλλο
όμως συγκυβέρνηση και άλλο συνεργασία. Δεν μιλάει κανείς για συγκυβέρνηση», τόνισε .Και συνέχισε παρακάτω: «(…) Σε ό, τι με αφορά εδώ και χρόνια αποτελεί αξία της δικής μου πολιτικής άποψης και πολλών Ελλήνων. Ότι θα πρέπει να συνεννοούμεθα και να συνεργαζόμαστε μπροστά στα μεγάλα εθνικά ζητήματα. Η δημοκρατία είναι η πολιτική τέχνη της σύνθεσης»…
Δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι τα καταφέρνει καλά: Και τα υπονοούμενα που θέλει τα περνά στην πρώτη «επίθεσή» του και την «άμυνά» του την έχει έτοιμη και την επικαλείται.
Kαλύτερος μάρτυρας των όσων γράφουμε έιναι η εφημερίδα που φιλοξενεί την συνέντευξη του κ. Αβραμόπουλου και που τιτλοφορεί το θέμα της ως »Σενάρια συγκυβέρνησης» και υπότιτλο «Υπέρ συγκατοίκησης ΠΑΣΟΚ -ΝΔ τάσσονται Αβραμόπουλος -Πάγκαλος»….
Το θέμα είναι ότι μέχρι πότε η ΝΔ θα τον ανέχεται να ελίσσεται για πολύ…

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα