ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Με βίαζες από τότε που ήμουν τεσσάρων χρονών!

06:53 7/11/2012 - Πηγή: 24wro

Συγκλονιστική εξομολόγηση θύματος βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα...

Σε ένα δωδεκάλεπτο βίντεο η νεαρή Brie Lybrand από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ εξομολογείται πώς από την τρυφερή ηλικία των τεσσάρων ετών έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η Brie που έχει συμμετάσχει σε εφηβικά καλλιστεία και διατηρεί ιστοσελίδα με μυστικά ομορφιάς ανέβασε στο διαδίκτυο ένα βίντεο, κατηγορώντας τον πατέρα της Steven Bressler ότι την βίαζε και την κακοποιούσε τόσο την ίδια όσο και τη μητέρα της από 4 ετών μέχρι που έγινε 13.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή φαίνεται να κρατά τρία όπλα και να απειλεί να τον σκοτώσει.
«Ο άνθρωπος που μου πήρε την παρθενιά, που έκλεψε την αθωότητά μου έγινε μέλος στο δίκτυο μου στο YouTube και βλέπει τα βίντεο μου. Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι’ αυτό σε δικαστήριο για να πω πώς είναι να σε δένει και να σε αλυσοδένει και να σε βασανίζει επί ώρες όταν είσαι μόλις 4 ετών ο ίδιος σου ο πατέρας» λέει η Brie εμφανώς ταραγμένη.

Η ίδια ισχυρίζεται στο βίντεο ότι ο πατέρας της προσπάθησε πολλές φορές να σκοτώσει τη μητέρα της. Ένα βράδυ που εκείνη προσπάθησε να προστατέψει την κόρη της τη χτύπησε τόσο δυνατά που έσπασαν τα δόντια της.

«Έβλεπα τη μητέρα μου μέσα σε μια λίμνη αίματος. Μετά εκείνος ήρθε κατά πάνω μου. Ακόμη και σήμερα στην ηλικία μου βλέπω εφιάλτες ότι έρχεται να με σκοτώσει» προσθέτει και λίγο αργότερα εξομολογείται: «Νομίζω ότι αποφάσισα να γίνω ηθοποιός γιατί ήθελα να ξεφύγω από την πραγματικότητα που ζούσα. Την πραγματικότητα των βασανιστηρίων στα οποία με υπέβαλλες. Έγινα πολύ καλή εξαιτίας αυτού. Έγινα πολύ καλή στο να προσποιούμαι ότι είμαι κάποια άλλη. Steven Bressler, όταν με βίαζες το μυαλό μου ήταν κάπου αλλού. Στη Disney World ή σε κάποια παραλία. Ή σε μια κούνια, ακούγοντας μουσική από μιούζικαλ του Broadway. Οπουδήποτε αλλού εκτός από το ότι εσύ ήσουν από πάνω μου… και αυτό με βοήθησε στην καριέρα μου».

newsbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα